נכניס לסיר את העוף עם מים וכפית מלח ונביא לרתיחה.
לאחר שהעוף מוכן נוציא את העוף.
נקצוץ בצל דק ונקצוץ שום דק.
נגרד את הגזרים ואת הקישואים דק.
נפרוס לרצועות את הכרוב ונחתוך את התפוחי אדמה לקוביות.
נוריד מהעוף את העור ונפרק את העוף לרצועות.
בסיר נשים שמן ונטגן את הגזר עד שמחליף צבע.
נוסיף את הקישואים ונטגן עוד כמה דקות.
נוסיף את הכרוב לאחר מכן נוסיף את הבצל ונטגן.
נוסיף את השום ונבשל כמה דקות.
נוסיף 2 כפות של קמח ונערבב עד שהקמח נבלע בתוך הירקות.
נוסיף 2 כוסות מים ואת קוביות תפוחי האדמה ונערבב היטב ונביא לרתיחה.
נבשל 5 דקות ונוסיף עוד 6 כוסות ציר מרק עוף (הציר שבו בושלו שוקי העוף) .
נסגור את המכסה ונביא לרתיחה.
נוסיף את רצועות העוף, מלח פלפל שחור נערבב ונבשל עוד 15 דקות.
נוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ונבשל 3-5 דקות ונכבה את הגז.