| | | |

עוגת תפוחים בחמש דקות

הכנה קלה - כל המצרכים בקערה אחת בלי הקצפת ביצים, ערבוב קל ולתנור.
בהשראת: אורטל מושיקה
ציון 3.16 על ידי 19 דירוגים
מתכון עוגת תפוחים
מתכון מהיר לעוגת תפוחים מושלמת עם הכנה סופר קלה –  חמש דקות בלבד, קערה אחת בלבד, ומקבלים מאפה יפהפה אחד, יחיד ומיוחד.
עוגת תפוחים עם מרקם רך ונימוח, עם תפוחים עסיסיים שמוסיפים המוןןןן וקינמון ארומטי שהולך מושלם עם תפוחים ויטריף את הבית בניחוחות פשוט משגעים

ספר המתכונים של אורטל מושיקה  

מתכון עוגת תפוחים
צילום: אורטל מושיקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת תפוחים

עוגת תפוחים בחמש דקות

הכנה קלה - כל המצרכים בקערה אחת בלי הקצפת ביצים, ערבוב קל ולתנור.
ציון 3.16 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורטל מושיקה

ציוד

תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4-5 תפוחים ( גדולים מקולפים וחתוכים לקוביות בינוניות)
  • 1 כוס סוכר חום (אפשר גם לבן)
  • 3 ביצים גדולות
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס קמח תופח (או רגיל עם כפית אפיה אפייה)
  • 1 כוס שיבולת שועל דקה להכנה מהירה
  • ¼ כוס שמנת מתוקה / מיץ תפוזים
  • מלח (קורט )
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כוס אגוזי מלך קצוצים או צימוקים

אופן ההכנה

  • בקערה אחת נשים את התפוחים עליהם את הסוכר, הביצים, שמן, מיץ תפוזים (או שמנת מתוקה ), קמח, שיבולת שועל, קינמון, וניל ומלח.
  • לערבב את כל החומרים לעיסה אחת עד שהכל מתאחד, - לא לערבב יותר מידי.
  • לשמן תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות כ 40 דקות עד שהעוגה שחומה ויציבה .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת תפוחים
צילום: אורטל מושיקה

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון עוגת תפוחים
צילום: אורטל מושיקה

"לא יישאר ממנה הרבה בשעה הקרובה!"
מלי בר


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת תפוחים

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עוגת תפוחים ממתכון מאת: אורטל מושיקה

 

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?