| | | | | | |

סלמון בתנור בציפוי פירורים מעלף

ארוחת דגים מדהימה שתמיד מצליחה להרשים את כולם בכל ביס מחדש.
בהשראת: איטל איטלי
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
דג סלמון בציפוי פירורי פנקו ועשבי תיבול

סלמון בתנור – לא מעבירים את סוף השבוע בלי מנת דגים משגעת שתשאיר את כולם מעולפים מטעמים מענגים!

קבלו מתכון לדג סלמון נדיר ומיוחד שמצפים בפירורי פנקו ועשבי תיבול, המעניקים מרקם ייחודי וקריספי מבחוץ עם עסיסיות ורכות משגעת מבפנים.

ארוחת דגים מדהימה שתמיד מצליחה להרשים את כולם בכל ביס מחדש עם טעמם מענגים שאי אפשר להפסיק לאכול. הכי חובה להכנה!

 

ספר המתכונים של איטל איטלי

דג סלמון בציפוי פירורי פנקו ועשבי תיבול
צילום: איטל איטלי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? סלמון בתנור

דג סלמון בציפוי פירורי פנקו ועשבי תיבול

סלמון בתנור בציפוי פירורים מעלף

ארוחת דגים מדהימה שתמיד מצליחה להרשים את כולם בכל ביס מחדש.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 6 מנות דג
באדיבות: איטל איטלי

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 6 נתחי סלמון (חתוכים בוואקום )
  • פירורי פנקו (לציפוי)
  • כוסברה (קצוצה דק - ללא גבעולים)
  • 1 חופן רוזמרין מיובש (לא חובה)
  • 2 כפות סויה (מדוללת)
  • 3 כפות סילאן
  • אבקת שום (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור ((לפי הטעם))
  • 2 ביצים
  • 1 צלחת קמח
  • 1 לימון

אופן ההכנה

  • מפשירים את הדג ובזהירות מורידים את העור עם סכין חדה.
  • שוטפים ומייבשים, ואז מקמחים את הדג מכל הצדדים.
  • לוקחים את הביצים ומניחים את הרטבים והתבלינים בקערה יחד, ומערבבים היטב.
  • את הכוסברה טוחנים ללא גבעולים ומערבבים עם פירורי הפנקו ומוסיפים מעט תבלין רוזמרין.
  • את הדג לאחר שקימחנו אותו טובלים בביצה הטרופה היטב ואז בפירורי פנקו ומניחים בתבנית על נייר אפיה.
  • שמים פלחים לימון מעל, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך רבע שעה של אפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

דג סלמון בציפוי פירורי פנקו ועשבי תיבול
צילום: איטל איטלי

 

דג סלמון בציפוי פירורי פנקו ועשבי תיבול, סלמון בתנור
צילום: איטל איטלי

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?