Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים בחמש דקות
הכנה קלה - כל המצרכים בקערה אחת בלי הקצפת ביצים, ערבוב קל ולתנור.
ציון
3.16
על ידי
19
דירוגים
באדיבות:
אורטל מושיקה
ציוד
תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
4-5
תפוחים
( גדולים מקולפים וחתוכים לקוביות בינוניות)
▢
1
כוס
סוכר חום
(אפשר גם לבן)
▢
3
ביצים גדולות
▢
¾
כוס
שמן
▢
1
כוס
קמח תופח
(או רגיל עם כפית אפיה אפייה)
▢
1
כוס
שיבולת שועל דקה להכנה מהירה
▢
¼
כוס
שמנת מתוקה / מיץ תפוזים
▢
מלח
(קורט )
▢
1
כפית
קינמון
▢
1
כפית
תמצית וניל
▢
½
כוס
אגוזי מלך קצוצים או צימוקים
אופן ההכנה
בקערה אחת נשים את התפוחים עליהם את הסוכר, הביצים, שמן, מיץ תפוזים (או שמנת מתוקה ), קמח, שיבולת שועל, קינמון, וניל ומלח.
לערבב את כל החומרים לעיסה אחת עד שהכל מתאחד, - לא לערבב יותר מידי.
לשמן תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות כ 40 דקות עד שהעוגה שחומה ויציבה .
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.