Go Back
מתכון עוגת תפוחים

עוגת תפוחים בחמש דקות

הכנה קלה - כל המצרכים בקערה אחת בלי הקצפת ביצים, ערבוב קל ולתנור.
ציון 3.16 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: אורטל מושיקה

ציוד

תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4-5 תפוחים ( גדולים מקולפים וחתוכים לקוביות בינוניות)
  • 1 כוס סוכר חום (אפשר גם לבן)
  • 3 ביצים גדולות
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס קמח תופח (או רגיל עם כפית אפיה אפייה)
  • 1 כוס שיבולת שועל דקה להכנה מהירה
  • ¼ כוס שמנת מתוקה / מיץ תפוזים
  • מלח (קורט )
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כוס אגוזי מלך קצוצים או צימוקים

אופן ההכנה

  • בקערה אחת נשים את התפוחים עליהם את הסוכר, הביצים, שמן, מיץ תפוזים (או שמנת מתוקה ), קמח, שיבולת שועל, קינמון, וניל ומלח.
  • לערבב את כל החומרים לעיסה אחת עד שהכל מתאחד, - לא לערבב יותר מידי.
  • לשמן תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות כ 40 דקות עד שהעוגה שחומה ויציבה .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.