| | |

עוגת פירות בחושה נפלאה לקיץ שמכינים בדקות

עוגת פירות בחושה מושלמת לקיץ, אבל תכלס – בכל עונה מובטח עונג של הנאה
בהשראת: אליזבט חיון
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
עוגת פירות בחושה, עוגת פירות בחושה נפלאה, עוגת פירות קיץ

עוגת פירות – בימים כל כך חמים, שכל מה שרוצים זה לשכב תחת המזגן הקריר, בימים כאלה שהכי לא מתחשק לעמוד ולטרוח שעות במטבח, אבל תמיד מתחשק משהו טעים ומתוק בפה…

בדיוק בשביל זה יש לנו את המתכון המנצח של עוגת פירות בחושה ונפלאה, שהשוס הכי גדול שלה שבכל יום אפשר להכין אותה עם פרי אחר מפירות העונה הקיצית החמה הזאת, אבל תמיד תמיד ליהנות מהכנה קלילה ביותר ועם ממכר עוד יותר.

היום הלכנו על שילוב עסיסי ופירותי מהמם של נקטרינה ושזיפים חתוכים לפלחים, שאפילו לא דורשים קילוף, אבל רק "תיבול" וריכוך במי לימון וסוכר וניל.

תחתית בצק מעולה ורך במיוחד למטה, שכבת פירות צבעונית באמצע, עוד שכבת בצק מעולה, וזהו. חצי שעה בתנור ולא יישאר פירור.

ספר המתכונים של אליזבט חיון

עוגת פירות בחושה, עוגת פירות בחושה נפלאה, עוגת פירות קיץ
צילום: אליזבט חיון

למה באמת כדאי לכם: עוגת פירות בחושה נפלאה

  • רוצים לגוון? הוסיפו 2 כפות קקאו עם 2 כפות שוקולית וקיבלתם עוגת לימון במראה שיש יפהפה
  • עוגת לימון קלה להכנה בכל תבנית אפייה – או בתבנית 24 או בשתי תבניות אינגליש קייק

שורה תחתונה: תקראו לו טורט לימון, תקראו לה עוגת לימון, בכל מצב היא משנה המון….

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת פירות בחושה, עוגת פירות בחושה נפלאה, עוגת פירות קיץ

עוגת פירות בחושה נפלאה לקיץ שמכינים בדקות

עוגת פירות בחושה מושלמת לקיץ, אבל תכלס – בכל עונה מובטח עונג של הנאה
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: אליזבט חיון

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 כוס קמח תופח
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 6 פירות (לדוגמא 3- נקטרינה ו 3- שזיפים חתוכים לפלחים, או כל פרי אהוב אחר)
  • מיץ לימון (מעט )
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

אופן ההכנה

  • לחמם תנור לחום 170 ולרפד תבנית עגולה 24 בנייר אפיה.
  • לסחוט לימון על הפירות ולהוסיף להם שקית סוכר וניל.
  • לערבב את כל מוצרי הבצק, בצק רך מאד, לצקת 2/3 מכמות הבצק בתבנית,
  • לסדר את הפירות כשהקליפה כלפי מעלה, לפזר את יתרת הבצק ולאפות כ-40 דקות.
  • 10 דקות לפני תום האפייה לפזר חופן שקדים גרוסים גס.
  • לאפות עוד 10 דקות לבדוק שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  • זהו לפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
עוגת פירות בחושה, עוגת פירות בחושה נפלאה, עוגת פירות קיץ
צילום: אליזבט חיון

"עוגת אפרסקים על בסיס בצק רך מאוד מתכון של אליזבט חיון!"
אליזבט חיון


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

4.30 from 17 votes (17 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements