חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות
חזה עוף במחבת פסים עם תיבול הורס המקפיץ את הטעם ברמות תוך כדי שמירה על עסיסיות מטריפה, וכל זה בכלום עבודה (5 דקות)
תכירו את מתכון החזה עוף שיפתיע את כל המשפחה ובמהירות יהפוך לארוחה קבועה כל שישי/שבת.
חזה עוף במחבת פסים עם תיבול הורס המקפיץ את הטעם ברמות תוך כדי שמירה על עסיסיות מטריפה, וכל זה בכלום עבודה (5 דקות)
צרוב מבחוץ ורך מבפנים, אין סיכוי שמוותרים על חזה עוף כל כך מושלם, אז קדימה להכין!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות
חזה עוף במחבת פסים עם תיבול הורס המקפיץ את הטעם ברמות תוך כדי שמירה על עסיסיות מטריפה, וכל זה בכלום עבודה (5 דקות)
לדרג
ציוד
מחבת רחבה
המצרכים
- 1 קילו חזה עוף (דקים)
לרוטב:
- 5-6 כפות שמן זית / שמן קנולה (מה שאוהבים)
- 1 כף תבלין לעוף בגריל
- 1 כף תבלין לפרגיות / תבלין פילדלפיה / תבלין לעוף בגריל
- 1 כף תבלין על האש
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית תבלין שום גבישי
- 1 כפית כמון
- 1 כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף בכפית שטוחה מלח)
- ½ כפית כורכום
- ½ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית מלח
אופן ההכנה
- נשים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה .
- נוסיף את חזה העוף ונערבב היטב היטב, ככה שכל חזה עוף יתובל וייעטף בצורה אחידה מכל הצדדים (ממליצה לערבב בעזרת הידיים).
- נמתין שעה לספיגת הטעמים, לממהרים חצי שעה, רבע שעה.
- נחמם מחבת פסים משומן מעט או מנגל גריל גז / פחמים.
- נצרוב משני הצדדים עד להזהבה קלה (היזהרו מצריבת יתר כדי לא לייבש את העוף).
הערות וטיפים
התיבול מתאים גם לשיפודי פרגיות על המנגל וגם לעוף בגריל בתנור .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון חזה עוף במחבת פסים
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מתכון לחזה עוף במחבת מתכון מאת: Lea Tsvila Meir