| |

עוגת לימון טורט ב-5 דקות

עוגת טורט מושלמת בטירוף, ללא צורך בהפרדת ביצים. קלה ומהירה להכנה, רק 5 דקות והיא כבר בתנור. עם סוד מושלם שמשדרג אותה להפתעה.
בהשראת: אביבית ג'ורי סמרה
ציון 3.31 על ידי 13 דירוגים
עוגת לימון
אם יש דבר שאוהבי החמוץ ואוהבים המתוק יסכימו עליו, זה שאין כמו עוגת לימון!
  
כל אחד ואחת ירצו להכין! מתכון עוגת טורט לימונית מצויינת, בחמש דקות הכנה. עוגה טעימה ופרשית עם טעמים מדוייקים של לימון, איזון של סוכר עם מרכיב סודי ומיוחד שלוקח את העוגה לשלב הבא.
 
 

ספר המתכונים של אביבית ג'ורי-סמרה

עוגת לימון טורט
קרדיט: אביבית ג'ורי-סמרה

למה באמת כדאי לכם: עוגת לימון

  • עוגה מושלמת להכנה, קלה ומהירה ברמות – לא יותר מ5 דקות הכנה.
  • עוגה עם טעמים מיוחדים וטעימים במיוחד עם תופסת סודית שמשדרגת את העוגה בכמה רמות.
  • עוגה מושלמת לאירוח, לארוחת שישי או סתם כפינוק מתוק בבית.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת לימון

עוגת לימון טורט ב-5 דקות

עוגת טורט מושלמת בטירוף, ללא צורך בהפרדת ביצים. קלה ומהירה להכנה, רק 5 דקות והיא כבר בתנור. עם סוד מושלם שמשדרג אותה להפתעה.
ציון 3.31 על ידי 13 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 45 minutes
סה״כ זמן: 50 minutes
סוג: עוגות
באדיבות: אביבית ג'ורי סמרה

המצרכים

  • 7 ביצים שלמות גודל L
  • כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס שמן
  • כוס מיץ ויטמינצ'יק לימון
  • 3 כוסות קמח תופח
  • גרידת לימון שלם (להוסיף לקמח)

אופן ההכנה

  • להקציף 7 ביצים שלמות בטמפרטורת החדר במיקסר בערך 2 דקות , לאחר מכן מוסיפים בהדרגה סוכר וסוכר וניל.
  • ממשיכים להקציף עוד 5 דקות לקצף תפוח ובהיר.
  • מנמיכים את המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן
  • מכינים בכוס - ויטמינצ'יק לימון שמים רבע כוס סירופ ואז על זה מוסיפים מים ומוסיפים אל הבלילה.
  • מוסיפים גם את הפודינג וניל.
  • לאחר מכן מוסיפים את הקמח יחד עם הגרידת לימון
  • עוצרים את המיקסר במהירות, מאחדים את כל הבלילה עם המרית בתנועות קיפול.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש 160 לא טורבו.
  • מעבירים את הבלילה לתבנית סיר פלא - לא חובה לשמן את התבנית.
  • אופים בערך 45 דקות עד להזהבה
  • לקישוט הלימונים - פורסים את הלימון לפרוסות דקות מסדרים בתבנית על נייר אפייה ומפזרים מעל הלימון מעט סוכר מכניסים לתנור 180 מעלות בערך 20 דקות עד שמזהיב מעט מחכים שיתקרר ומסדרים מעל העוגה,ומפזרים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון
עוגת לימון טורט
קרדיט: אביבית ג'ורי-סמרה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אביבית ג'ורי סמרה | מוזמנים לעקוב בטיקטוק: @avivitjurisamara
 
 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?