להקציף 7 ביצים שלמות בטמפרטורת החדר במיקסר בערך 2 דקות , לאחר מכן מוסיפים בהדרגה סוכר וסוכר וניל.
ממשיכים להקציף עוד 5 דקות לקצף תפוח ובהיר.
מנמיכים את המיקסר ומוסיפים בהדרגה שמן
מכינים בכוס - ויטמינצ'יק לימון שמים רבע כוס סירופ ואז על זה מוסיפים מים ומוסיפים אל הבלילה.
מוסיפים גם את הפודינג וניל.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח יחד עם הגרידת לימון
עוצרים את המיקסר במהירות, מאחדים את כל הבלילה עם המרית בתנועות קיפול.
מכניסים לתנור שחומם מראש 160 לא טורבו.
מעבירים את הבלילה לתבנית סיר פלא - לא חובה לשמן את התבנית.
אופים בערך 45 דקות עד להזהבה
לקישוט הלימונים - פורסים את הלימון לפרוסות דקות מסדרים בתבנית על נייר אפייה ומפזרים מעל הלימון מעט סוכר מכניסים לתנור 180 מעלות בערך 20 דקות עד שמזהיב מעט מחכים שיתקרר ומסדרים מעל העוגה,ומפזרים אבקת סוכר.