| | |

לחם ללא גלוטן ב-10 דקות (פוקצ'ה)

לחם ללא סוכר וללא גלוטן שמזכיר גם פוקצ'ה רכה וגם ג'בטה עם מרקם טיפה קריספי ומשגע.
בהשראת: שרית ברסקה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן – אוהבים פוקצ'ה? חולים על ג'בטה? מתים על לחמים מעולים ופריכים, אבל לפעמים מוותרים לאכול אותם כי הם משמינים, לא בריאים, מכילים מלא קלוריות ומלא סוכר?

זהו, מהיום אין צורך לוותר, אלא ליהנות מכל העולמות עם מתכון נפלא של לחם ללא סוכר וללא גלוטן שמזכיר גם פוקצ'ה רכה וגם ג'בטה עם מרקם טיפה קריספי ומשגע?

עוד שוס מטורף בהכנת לחם ללא סוכר וגלוטן הוא שהוא דורש כולה עשר דקות הכנה (+ 20 דקות אפייה) ומורכב מחומרים סופר איכותיים ובריאים. רוצים עוד יתרונות? הלחם הביתי המענג הזה מכיל רק 4 גרם פחמימה לכל הכיכר, פחות מ-50 קלוריות לכל המאפה, והוא נטול סוכר, ללא גלוטן, דל קלוריות ועשיר בחלבונים.

את כל הטוב הזה אופים עד להזהבה עדינה, מורחים שמן זית ועשבי תיבול מלאי ארומה משכרת וטעם עשיר, מצרפים ממרחים טובים, ממלאים במה שאוהבים, לוקחים ביס ומחסלים בתוך 3 דקות ב-ל-ב-ד בחיסול ממוקד וטעים במיוחד ?.

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן ב-10 דקות (פוקצ'ה)

לחם ללא סוכר וללא גלוטן שמזכיר גם פוקצ'ה רכה וגם ג'בטה עם מרקם טיפה קריספי ומשגע.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 4 חלבונים (גודל XL)
  • ¼ כפית מלח
  • 2 כפות מיונז אורגני
  • אבקת חלבון ביצים ללא טעם (35 גרם )
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כף ממתיק (טחון דק)

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים ונוסיף בפולסים את הממתיק ואת המלח.
  • נמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה ותוך כדי הקצפה בפולסים קטנים את יתר במרכיבים עד לקבלת קציפה חלקה ללא גושים.
  • נעביר את התערובת לתבנית עגולה קפיץ קוטר 18 מעל נייר אפייה.
  • נאפה בטמפרטורה של 175 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה עדינה.
  • מיד שנוציא את המאפה אפשר למרוח שמן זית/חמאה ולפזר עשבי תיבול .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לחם ללא גלוטן

מה זה אבקת חלבון?
בבקשה תמונה כאן.
אין טעם של ביצים?
אני לא מרגישה הרכיבים כמעט חסרי טעם והתיבול משתלט על הכול.
איזה מיונז יש ללא סוכר ? כל המיונזים מכילים סוכר (חוץ מטומי שכבר לא משווק בארץ)
זה ללא סוכר, ואפשר גם להכין לבד מיונז.
מה יכול להחליף אב חלבון? והאם אב חלבון של מתאמנים מתאים כאן?
לא חושבת שזה מתאים יש פה מישהי שכתבה שבמקום אבקת חלבון ביצים שמה עוד שני חלבונים ויצא לה מצוין . העלתה גם תמונות נראה טוב.
איפה קונים 1. מיונז אורגני 2. אבקת חלבון ביצים?
מיונז בחנויות טבע ברשת גרין או בניצת הדובדבן.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: רבקה וגנר

"הלחם לאחר אפייה להזכירך לא היה לי אבקת חלבון ביצה
שמתי עוד 2 חלבון של ביצה וזאת התוצאה!"
רבקה וגנר


רק עוד דבר אחד אחרון!

לחם ללא גלוטן

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

 

מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?