| | |

קציצות דגים חריפות וטעימות אש

אין יום שישי מאושר יותר מאשר סיר קציצות דגים חריפות וטעימות אש, עסיסיות בטירוף, עשירות בתיבול מהמם ושוחות ברוטב פלפלים אדום מרהיב שיעשו לכם שמחה גדולה בפה ובלב...
בהשראת: טל דובנבוים
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
קציצות דגים חריפות

אין יום שישי בלי ריח של בישולים ביתיים במטבח, ואין יום שישי מאושר יותר מאשר סיר קציצות דגים חריפות וטעימות אשששששש.

כשהילד מגיע מהצבא, כשהנכדים מפתיעים ובאים לבקר, כשהבת מביאה את החבר – אין זמן טוב יותר מלהתענג על קציצות דג חריף עסיסיות בטירוף, עשירות בתיבול סופר מהמם, שוחות ברוטב פלפלים אדום ומרהיב ויעשו לכם בפה שמחה גדולה!

אל תוותרו על חלה טרייה בכמויות, היא "תשתה" יופי יופי כל טיפה של הרוטב ושל הקציצה המושלמת הזאת. והכי כיף? הכנה קלללה מוציאה סיר ענקקק שכל המשפחה תיהנה, תזלול ותיקח הביתה… ?

ספר המתכונים של טל דובנבוים

קציצות דג חריף
צילום: טל דובנבוים

למה באמת כדאי לכם: קציצות דגים

  • אין יום שישי שמח יותר מסיר קציצות דגים חריפות וטעימות אשששששש!
  • קציצות דג חריף עסיסיות בטירוף, עשירות בתיבול מהמם, שוחות ברוטב עגבניות אדום ומרהיב
  • קציצות דגים חריפות שיעשו לכם בפה שמחה גדולה

שורה תחתונה: סיר ענקקק לכל המשפחה בכלום עבודה

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קציצות דגים חריפות

קציצות דגים חריפות וטעימות אש

אין יום שישי מאושר יותר מאשר סיר קציצות דגים חריפות וטעימות אש, עסיסיות בטירוף, עשירות בתיבול מהמם ושוחות ברוטב פלפלים אדום מרהיב שיעשו לכם שמחה גדולה בפה ובלב...
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: טל דובנבוים

המצרכים

לתערובת הדגים:

  • ½ קילו דג נסיכה
  • ½ קילו מרלוזה
  • בצל מטוגן
  • 1 כוס מי סודה ((אולי קצת יותר))
  • פטרוזיליה קצוצה
  • קצת כמון
  • מלח
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • קצת כורכום
  • ¼ כוס שמן
  • 4 שיני שום כתוש
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס פירורי לחם (אם זה רך מאוד להוסיף עוד עד שנהיית עיסה שאפשר לעבוד איתה)

לרוטב:

  • 4 פלפלים מתוקים חתוכים לרצועות
  • פלפל חריף כמה שאוהבים חתוך לחצי
  • פלפלים יבשים מתוקים
  • פלפלונים מתוקים קטנים
  • ראש שום שלם
  • 4 עגבניות מרוסקות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • ½1 כפיות סוכר
  • 2 כפות גדושות מאוד מאוד של פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה בשמן
  • מלח
  • 1 כפית גדושה של אריסה מתוקה
  • 2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי הדג עם התבלינים ופירורי הלחם ושמים בצד כ-20 דקות לקבלת טעמים
  • מטגנים את הפלפלים עם השום, מוסיפים עגבניות מרוסקות ומערבבים . מוסיפים רסק עגבניות וסוכר. בכוס פלסטיק שמים 2 כפות גדושות של פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה בשמן, מלח ואריסה מתוקה וממלאים עד הסוף בשמן. מערבבים את הכוס ושופכים לסיר.
  • מבשלים כמה דקות ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מחכים לרתיחה ואם צריך לתקן טעמים מוסיפים עוד מלח ופפריקה.
  • מוסיפים את הקציצות לסיר ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה עם חצי מכסה פתוח ואז עוד 5 דקות בישול בלי מכסה בכלל .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
קציצות דגים
צילום: טל דובנבוים
קציצות דגים חריפות
צילום: טל דובנבוים

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?