מערבבים את כל חומרי הדג עם התבלינים ופירורי הלחם ושמים בצד כ-20 דקות לקבלת טעמים
מטגנים את הפלפלים עם השום, מוסיפים עגבניות מרוסקות ומערבבים . מוסיפים רסק עגבניות וסוכר. בכוס פלסטיק שמים 2 כפות גדושות של פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה בשמן, מלח ואריסה מתוקה וממלאים עד הסוף בשמן. מערבבים את הכוס ושופכים לסיר.
מבשלים כמה דקות ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מחכים לרתיחה ואם צריך לתקן טעמים מוסיפים עוד מלח ופפריקה.
מוסיפים את הקציצות לסיר ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה עם חצי מכסה פתוח ואז עוד 5 דקות בישול בלי מכסה בכלל .