עוגיות שבקיה פרחים נוסטלגיות

עוגיות שבקיה מטריפות בצורת פרחים! מתכון קל להכנת עוגיות קטנות ומדליקות שלא תרצו לאכול אותן רק בגלל המראה שלהן, אבל לא תפסיקו לאכול בגלל הטעם!
כל מיש שאוהב לארח צריך להכיר את המתכון הזה! למי שלא מכיר, עוגיות שבקיה הן עוגיות שמרים טבולות בדבש וכל ביס מהן הוא פינוק שאין לו הסבר במילים!
אז קבלו מתכון לעוגיות במרקם אליפות, עם מראה פרחוני, חגיגי ומושלם לתקופת האביב ולאווירת החג המתקרב! לא תאמינו כמה מחמאות העוגיות האלה גורפות ועוד לפני שטועמים מהן!

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שבקיה
- מתכון קל ופשוט להכנה, שכל אחד יכול להכין בבית בלי בעיה!
- עוגיות שבקיה מפנקות בהגשה יצירתית ואביבית במיוחד!
- עוגיות מדליקות שרק מבט אחד בהן גורם לחשק לזלול אותן!
- עוגיות מושלמות להגשה באירוח וניתן להכין גם פרווה!
שורה תחתונה: אם גם אתם נדבקתם באווירת האביב, זה הזמן להכין עוגיות שבקיה פרחים וללבלב!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

עוגיות שבקיה פרחים נוסטלגיות
המצרכים
- ½ קילו קמח
- נטורינה (125 גרם - מעט רכה)
- 1 חלמון
- 1 כף חומץ
- ¾ כוס מים + מעט מי וורדים
לסירופ:
- 1 קילו סוכר
- 3 כוסות מים
- 1 לימון (סחוט)
אופן ההכנה
- בקערה ידנית נשים את הקמח והנטורינה ונערבב אותם כמו שמערבבים קוסקוס.
- נוסיף את החלמון, כף חומץ וכ 3/4 כוס מים נערבב לבצק ונסגור בניילון נצמד לחצי שעה.
- נרדד את הבצק במערוך ונקרוץ פרחים ונדביק אותם בעזרת החלבון שנשאר לנו.
- אופן הרכבת הפרח 2 פרחים גדולים אחד בינוני ואחד קטן.
- נטגן את הפרחים על ידי סגירה עם מקל עץ או מערוך - בתוך שמן.
הכנת הסירופ:
- נרתיח 1 קילו סוכר עם 3 כוסות מים ומיץ מלימון סחוט 25 דקות עד להסמכה.
- נקרר ונזלף מעל כל פרח רק מלמעלה.
- לפזר מעט שומשום קלוי במרכז הפרח.
הערות וטיפים

שאלות נפוצות: עוגיות שבקיה
אני לא אוהבת ביצים מה אפשר במקום החלבון? קמח וקצת מים. |
הבמה כולה שלכם:

"תודה חגית נהנתי מכל ביס!"
פטרישיה נורית אלגרבל טויל

"הכנתי ויצא מעולה. הסבר מעולה!"
רות בוצר
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: עוגיות שבקיה מתכון מאת: חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים