בורמואלוס לפסח טעים ונוסטלגי
קציצות ממצות מטוגנות וקריספיות וטעימות ביותר! כמה דקות ויש לכם ארוחת טעימה או מנה ראשונה מושלמת לסעודת החג!

בורמואלוס לפסח – בורמואלוס שמזכיר את הילדות ומעורר געגועים!
קציצות ממצות מטוגנות וקריספיות – טעימות ביותר!!
כמה דקות ויש לכם ארוחת טעימה או מנה ראשונה מושלמת לסעודת החג!
אוכלים עם גבינה לבנה ובצל ירוק ונהנים.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

בורמואלוס לפסח טעים ונוסטלגי
קציצות ממצות מטוגנות וקריספיות וטעימות ביותר! כמה דקות ויש לכם ארוחת טעימה או מנה ראשונה מושלמת לסעודת החג!
לדרג
ציוד
מחבת לטיגון
המצרכים
- 4 מצות
- 2 ביצים
- מלח (קורט)
- שמן (לטיגון)
- פלפל שחור (מעט)
אופן ההכנה
- להרטיב היטב 4 מצות ולפורר.
- להוסיף שתי ביצים מלח ופלפל שחור.
- ליצור כדורים ולטגן בשמן חם עד להזהבה.
הערות וטיפים
ניתן להוסיף ירק פטרוזיליה, תרד, שמיר.
ניתן גם להוסיף 2/3 כפות קוטג' או גבינה לבנה לתוך התערובת מעדן את הלביבה וממש טעים.
ניתן גם להוסיף לתערובת גבינה צהובה וגבינה מלוחה מגורדת.
ניתן גם להוסיף 2/3 כפות קוטג' או גבינה לבנה לתוך התערובת מעדן את הלביבה וממש טעים.
ניתן גם להוסיף לתערובת גבינה צהובה וגבינה מלוחה מגורדת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:

"הילדים עפים על זה!"
רוזי לוי

"גם אצלנו… יאמי גם עם תרד!"
ויקי גורנלר-סוטיל

"אנחנו קוראים לזה בורבוליקוס!"
הדס מנשה
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: בורמואלוס לפסח מתכון מאת: Miri Shterzer