| | | |

לביבות תפו״א מטריפות וממכרות

לביבות תפוחי אדמה טעימות ונימוחות שמתאימות לכל ארוחת צהריים כתוספת מושלמת שכולם אוהבים.
בהשראת: ויויאן פרחי ביטון
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
מתכון לביבות תפוחי אדמה

מתכון לביבות תפוחי אדמה קל ומפנק. הלביבה המסורתית של פעם, הימים ההם שעוד קראו לה לטקע, או לטקעס, חוזרת ומככבת בעוד חג, כי בואו נודה, היא טעימה לא רק בחנוכה.

קבלו מתכון לביבות תפוחי אדמה קל, או איך שאני אוהבת לקרוא להן: "לביבות אני לא סוחטת". מתכון פשוט וקצת שונה. שמוכיח שאפשר לקצר תהליכים ולקבל קציצות תפו"א טעימות לא פחות, אם לא יותר.

הלביבה שכולנו אוהבים, פריכה מבחוץ ורכה מבפנים, כזו שתזכיר את הימים שאמא הייתה מכינה. מושלמת לארוחת ערב או בוקר בפסח, מומלץ לטבול בשמנת חמוצה, לנגוס, ולהנות מכל ביס.

ספר המתכונים של ויויאן פרחי ביטון

מתכון לביבות תפוחי אדמה
צילום: ויויאן פרחי ביטון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לביבות תפוחי אדמה "לא סוחטת" 

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

מתכון לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפו״א מטריפות וממכרות

לביבות תפוחי אדמה טעימות ונימוחות שמתאימות לכל ארוחת צהריים כתוספת מושלמת שכולם אוהבים.
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: ויויאן פרחי ביטון

ציוד

מחבת לטיגון

המצרכים

  • 6 תפוחי אדמה
  • 4 גזר
  • 1 בצל
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • מרק עוף (מעט)
  • 5 ביצים

אופן ההכנה

  • לגרד בפומפייה דקה את כל הירקות.
  • לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף את התבלינים והביצים.
  • לטגן במחבת עד להזהבה (לא בשמן לא עמוק).

הערות וטיפים

לא לסחוט!!!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לביבות תפוחי אדמה

לא מוסיפים. פירורי לחם או קמח?
לא.

 

מתכון לביבות תפוחי אדמה
צילום: ויויאן פרחי ביטון

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: לביבות תפוחי אדמה מתכון מאת: ויויאן פרחי ביטון

מוזמנים גם לבקר בקבוצתה אהלן וסהלן , המטבח של ויויאן, ובדף הפייסבוק

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?