לביבות תפו״א מטריפות וממכרות

מתכון לביבות תפוחי אדמה קל ומפנק. הלביבה המסורתית של פעם, הימים ההם שעוד קראו לה לטקע, או לטקעס, חוזרת ומככבת בעוד חג, כי בואו נודה, היא טעימה לא רק בחנוכה.
קבלו מתכון לביבות תפוחי אדמה קל, או איך שאני אוהבת לקרוא להן: "לביבות אני לא סוחטת". מתכון פשוט וקצת שונה. שמוכיח שאפשר לקצר תהליכים ולקבל קציצות תפו"א טעימות לא פחות, אם לא יותר.
הלביבה שכולנו אוהבים, פריכה מבחוץ ורכה מבפנים, כזו שתזכיר את הימים שאמא הייתה מכינה. מושלמת לארוחת ערב או בוקר בפסח, מומלץ לטבול בשמנת חמוצה, לנגוס, ולהנות מכל ביס.
ספר המתכונים של ויויאן פרחי ביטון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
לביבות תפוחי אדמה "לא סוחטת"
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

לביבות תפו״א מטריפות וממכרות
ציוד
המצרכים
- 6 תפוחי אדמה
- 4 גזר
- 1 בצל
- ¼ צרור פטרוזיליה
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- מרק עוף (מעט)
- 5 ביצים
אופן ההכנה
- לגרד בפומפייה דקה את כל הירקות.
- לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף את התבלינים והביצים.
- לטגן במחבת עד להזהבה (לא בשמן לא עמוק).
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: לביבות תפוחי אדמה
לא מוסיפים. פירורי לחם או קמח? לא. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: לביבות תפוחי אדמה מתכון מאת: ויויאן פרחי ביטון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה אהלן וסהלן , המטבח של ויויאן, ובדף הפייסבוק