לחם ממולא בשר מפנק וביתי
מתכון מעולה למשהו מיוחד לשולחן השבת, הניחוחות שעולים ממנו פותחים לכולם את התיאבון.
לחם ממולא בשר אם אתם מחפשים מתכון בשרי, קצת שונה, טעים ומיוחד אשר אינו דורש עבודה רבה, נסו את המתכון הבא.
לחם רך ממולא בשר טחון, הנשנוש המושלם מעולה כאשר רוצים משהו מיוחד לשולחן השבת. הניחוחות שעולים ממנו פותחים לכולם את התיאבון, כל ביס חוויה של טעמים.
ספר המתכונים של שני אוחיון כהן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לחם ממולא בשר מפנק וביתי
מתכון מעולה למשהו מיוחד לשולחן השבת, הניחוחות שעולים ממנו פותחים לכולם את התיאבון.
לדרג
ציוד
מחבת רחבה
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 1 קילו בשר טחון
- 1 בצל (קצוץ)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כפית גריל עוף
- 1 כפית כורכום
- 1 צרור פטרוזיליה ( קצוצה)
אופן ההכנה
- לצורך המילוי נטגן את הבשר הטחון, הבצל ואת התבלינים יחדיו.
- אך את הפטרוזיליה נשאיר לסוף הטיגון, ונטגן אותה זמן קצר.
- כאשר הבשר מוכן ניקח כיכר לחם נחתוך את הקצה ונרוקן ממנה את הלבן של הלחם.
- לאחר מכן נדחס פנימה את המילוי ונסגור עם הקצה שחתכנו.
- נפזר מעט שמן זית ומלח גס ונאפה בתנור בחום של 180 מעלות ל 25 דקות.
- ניתן להגיש פרוסות לחם ממולא בתוספת סלט ירקות וזה פשוט מעדן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מתכון לחם ממולא בשר
מכינה דומה עם המון ירק ופטריות – תמיד הבשר מתפרק לי כשחותכים באמצע. אצלך נראה שלא – מה הסוד? להדק טוב טוב, אם ממש לא מצליח לך את יכולה להוסיף טיפה מרגרינה פרווה. |
מה עושים שלא יהיה יבש מלמעלה? שמן זית ומלח גס. |
איזה לחם סליחה על השאלה לבן שחור רגיל? כיכר לחם לבן שלם. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: לחם ממולא בשר מתכון מאת: שני אוחיון כהן