Go Back
מתכון לחם ממולא בשר

לחם ממולא בשר מפנק וביתי

מתכון מעולה למשהו מיוחד לשולחן השבת, הניחוחות שעולים ממנו פותחים לכולם את התיאבון.
ציון 4 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: שני אוחיון כהן

ציוד

מחבת רחבה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 קילו בשר טחון
  • 1 בצל (קצוץ)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית גריל עוף
  • 1 כפית כורכום
  • 1 צרור פטרוזיליה ( קצוצה)

אופן ההכנה

  • לצורך המילוי נטגן את הבשר הטחון, הבצל ואת התבלינים יחדיו.
  • אך את הפטרוזיליה נשאיר לסוף הטיגון, ונטגן אותה זמן קצר.
  • כאשר הבשר מוכן ניקח כיכר לחם נחתוך את הקצה ונרוקן ממנה את הלבן של הלחם.
  • לאחר מכן נדחס פנימה את המילוי ונסגור עם הקצה שחתכנו.
  • נפזר מעט שמן זית ומלח גס ונאפה בתנור בחום של 180 מעלות ל 25 דקות.
  • ניתן להגיש פרוסות לחם ממולא בתוספת סלט ירקות וזה פשוט מעדן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.