[wp_ad_camp_1]
מנטו בוכרי –
מנה בוכרית קלאסית וטעימה ביותר. כיסונים במילוי בשר טעים ועסיסי ביותר.
למטה מצורף סרטון הכנה מלא ותשובה לכל שאלה אפשרית שתהיה לכם. בתיאבון!
תודה ענקית ל Dalya Rabi על המתכון ולקבוצת אמהות מבשלות ביחד.

[wp_ad_camp_4]

מנטו בוכרי

מצרכים – מנטו בוכרי –

בצק:
קילו קמח לבן
4 ביצים
כוס מים (כוס של שתיה חמה)
כף וחצי מלח
למילוי :
קילו בשר טחון
קילו בצל קצוץ גס 
מלח פלפל
[wp_ad_camp_3]
אופן הכנה – מנטו בוכרי –
בבקשה סרטון הכנה מלא:

 
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

[wp_ad_camp_5]
 
#שאלות ותשובות
שאלה: במה היא טובלת את זה לאחר הסגירה ולפני האידוי?
תשובה:שמן בכדי למנוע הדבקות של הבצק לסיר

 
שאלה:פעם ראשונה אני רואה מנטי אני מבינה שזה מתבשל על אדים . כמו קוסקוס . עם מה מגישים אותו האם יש לזה רוטה מסויים ?
תשובה:מגישים את זה ככה עם זילוף של שמן זית ופפריקה ועם סלט ירקות בצד.
שאלה:האם חותכים בשר לקוביות קטנות?
תשובה:אפשר לקצוץ ואפשר לטחון
שאלה: אם אין לי את הסיר הזה יש אופציה אחרת לעשות את הכיסונים האלו?
תשובה: לא ניסינו באופציה אחרת, ניתן לשים כמות קטנה יותר של בשר במילוי ואז לבשל במים.אפשר לנסות בסיר קוסקוס גם.
שאלה: אפשר לדעת איך את פותחת את הבצק ויוצרת עגולים כמו שאת מכינה ?
תשובה: במכשיר שמתחבר למיקסר ומרדד פסטה
שאלה:כמה יחידות יוצא, האם אפשר להקפיא לפני האידוי?
תשובה:100 יחידות, ניתן להקפיא לפני אידוי

שאלה:באילו מספרים במכונת הפסטה יש להעביר את הבצק?
תשובה:מ1-9

שאלה: איך את עושה בצק דק?כמה זמן תהליך האידוי?
תשובה: מכשיר פסטה. כ 40-50 דקות.

שאלה:מה עם שמן צריך. ומה זו המכשיר הזה עובד על אדים.?
תשובה:משמנים רק את התחתיות של הכיסונים, וזה פשוט סיר מחורר כפול שיושב על סיר עם מים, כשהמים רותחים האדים מבשלים את הכיסונים.

שאלה:צריך להתפיח?את יכולה לפרט את התהליך של הבצק?
תשובה:אין צורך להתפיח, זה בצק של פסטה פשוט לשים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבל בצק נוח ואלסטי לא רק מידי

קישור למתכון המקורי: ללחוץ כאן
[wp_ad_camp_2]

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
מאכלים בוכרים בצק
אוכל בוכרי
מאכלים בוכרים לשבת
כיסונים בוכריים במילוי בשר
קינוחים בוכרים
מאפים בוכרים
מנטי בוכריים
מתכונים בוכרים של אהרוני

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אליאן, תגללי למטה מצורף סרטון הכנה מלא, דקה 45@ אפשר לראות את הצורה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *