מתכון לעוגת קרמבו מרשימה ומפנקת! מתכון קל לקינוח שכולו עונג.
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: אורטל עמרם
ציוד
תבנית 24
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
מצרכים לבסיס:
2ביצים
½כוס שמן
½כוס קמח תופח כשר לפסח של אוסם(קמח תופח רגיל אם לא לפסח)
1שקית אפייה(10 גרם)
½כוס חלב
½כוס סוכר
½כוס קקאו
מצרכים לציפוי:
1חפיסהשוקולד מריר(100 גרם)
½כוס שמנת מתוקה
מצרכים לקרם הראשון:
1מיכלשמנת מתוקה(250 מ"ל)
1חבילהאינסטנט פודינג וניל(80 גרם)
1כוס חלב
מצרכים לקרם השני:
1מיכלשמנת מתוקה (250 מ"ל)
1כוסחלב
1חבילהאינסטנט פודינג שוקולד(80 גרם)
אופן ההכנה
להכנת בסיס העוגה:
נערבב את הביצים, החלב, הסוכר והשמן בתוך קערה.
לאחר מכן נוסיף לעוגה קמח, אבקת אפייה וקקאו.
יוצקים על תבנית (מס' 24) ונאפה 15 דקות בתנור שחומם ל 180 מעלות 10 דקות קודם לכן.
להכנת הקרם הראשון:
נקציף פודינג וניל, כוס שמנת מתוקה ואת כוס החלב ונמרח על העוגה.
לאחר מכן נכניס למקפיא לכ 30 דקות עד שהעוגה תתקשה.
להכנת הקרם השני:
יש להקציף את השמנת המתוקה, החלב והפודינג שוקולד (אפשרי גם עם פודינג וניל - נשים פודינג וניל בקערה עם 3 כפות קקאו, נערבב ונקציף על זה את השמנת וכוס החלב)
לאחר מכן נכניס למקפיא לכ 30 דקות עד שהעוגה תתקשה.
לבסוף יש להמיס את הקרם ולשפוך על העוגה ושוב נכניס להתקשות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.