Go Back
מתכון עוגת קרמבו

עוגת קרמבו משגעת ומושלמת לסופ"ש

מתכון לעוגת קרמבו מרשימה ומפנקת! מתכון קל לקינוח שכולו עונג.
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: אורטל עמרם

ציוד

תבנית 24
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

מצרכים לבסיס:

  • 2 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס קמח תופח כשר לפסח של אוסם (קמח תופח רגיל אם לא לפסח)
  • 1 שקית אפייה (10 גרם)
  • ½ כוס חלב
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס קקאו

מצרכים לציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½ כוס שמנת מתוקה

מצרכים לקרם הראשון:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס חלב

מצרכים לקרם השני:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד (80 גרם)

אופן ההכנה

להכנת בסיס העוגה:

  • נערבב את הביצים, החלב, הסוכר והשמן בתוך קערה.
  • לאחר מכן נוסיף לעוגה קמח, אבקת אפייה וקקאו.
  • יוצקים על תבנית (מס' 24) ונאפה 15 דקות בתנור שחומם ל 180 מעלות 10 דקות קודם לכן.

להכנת הקרם הראשון:

  • נקציף פודינג וניל, כוס שמנת מתוקה ואת כוס החלב ונמרח על העוגה.
  • לאחר מכן נכניס למקפיא לכ 30 דקות עד שהעוגה תתקשה.

להכנת הקרם השני:

  • יש להקציף את השמנת המתוקה, החלב והפודינג שוקולד (אפשרי גם עם פודינג וניל - נשים פודינג וניל בקערה עם 3 כפות קקאו, נערבב ונקציף על זה את השמנת וכוס החלב)
  • לאחר מכן נכניס למקפיא לכ 30 דקות עד שהעוגה תתקשה.
  • לבסוף יש להמיס את הקרם ולשפוך על העוגה ושוב נכניס להתקשות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.