| | | | | |

עוגת גבינה פירורים קרה

עוגת גבינה קרה, חלומית, טעימה ומרעננת, עם פירורים וקצפת! קלה וחגיגית!
בהשראת: אתי זוהר זוהר
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה קרה עם פירורים בכלום זמן הכנה! עוגה מושלמת, קלה, מפנקת, ומרעננת שכדאי להכין עוד היום! 

מזג האוויר מתחיל להתחמם ואני כבר התחלתי להכין את המתכונים הקלים יותר והמרעננים יותר! אחד המתכונים שהכי חיכיתי שיתחמם קצת כדי שאוכל להכין הוא מתכון של עוגת גבינה קרה עם פירורים!

המתכון פשוט מאוד להכנה ותקבלו עוגה מרעננת, עם תחתית פירורים משגעת ונגיעות קצפת למעלה שישדרגו את העוגה מעוגה טעימה לעוגה חלומית! כל כך טעימה שכדאי להכין ולהגיד אותה גם בסופי השבוע ובאירוח!

ספר המתכונים של אתי זוהר זוהר

מתכון עוגת גבינה קרה
צילום: אתי זוהר זוהר

למה באמת כדאי לכם: מתכון עוגת גבינה קרה 

  • עוגת גבינה קרה קלה, מרעננת, מפנקת והכי טעימה שיש!
  • כל כך קלה להכנה שתמצאו את עצמכם מכינים אותה בכל הזדמנות!
  • עוגה חגיגית שתהפוך כל יום שגרה משעמם לחגיגה!
  • מושלמת להגשה בכל רגע נתון לצד הקפה וגורפת מחמאות!

שורה תחתונה: עוגת גבינה קרה עם פירורים וקצפת, שמכינים בקלות! העוגה שתגרוף הכי הרבה מחמאות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה פירורים קרה

עוגת גבינה קרה, חלומית, טעימה ומרעננת, עם פירורים וקצפת! קלה וחגיגית!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי זוהר זוהר

ציוד

תבנית אפייה עגולה 22
תבנית אינגליש קייק
כוס חד פעמי שתייה קרה

המצרכים

לבסיס:

  • 3 כוסות קמח
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית מיץ לימון / מים
  • גרידת לימון (אופציונלי)

לשכבת הגבינה :

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כף סוכר
  • 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם )
  • ½ כוס סוכר
  • ריבת חלב (לזילוף - אופציונלי)

אופן ההכנה

לבסיס:

  • בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים.
  • לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית אינגליש נפרדת (לפיזור מלמעלה).
  • את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה עגולה.
  • מכניסים את שתי התבניות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 20 דקות או עד להזהבה.
  • מוציאים מהתנור לצינון מלא.

לשכבת הגבינה:

  • מקציפים היטב 250 מ"ל שמנת מתוקה 2 כפות פודינג וניל 1 כף סוכר.
  • אחרי ההקצפה מקפלים לתוך הקצפת 500 גרם גבינה לבנה מעורבבים עם חצי כוס סוכר.
  • את תערובת הגבינה מזלפים בצנתר משונן או משטחים בעזרת מרית על גבי הבצק האפוי בתבנית העגולה.
  • את הפירורים האפויים שבתבנית האינגליש קייק מפוררים בידיים ומפזרים בצורה אחידה מעל תערובת הגבינה.
  • מכניסים לקירור ללילה ניתן לזלף מעט ריבת חלב .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת גבינה קרה
צילום: אתי זוהר זוהר
מתכון עוגת גבינה קרה
צילום: אתי זוהר זוהר

צילום: בלימי היימן


רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Eti Zohar Zohar , תודה על שיתוף המתכון לקטי אפרת

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?