| |

אגרול במילוי כבד מקורמל

מתכון לאגרול בשרי במילוי כבד מקורמל הכי טעים שיש - יוצא פשוט מעדן! 
בהשראת: סוניה סאני בן הרוש
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
אגרולים, אגרול

וואיי וואיי וואיי כמה שזה טעים, חולה על הרעש שזה עושה כשלוקחים ביס,

מזל שהספקתי לצלם כי איך שהנחתי על השולחן זה נחטף,

מתכון של אגרולים במילוי כבד מקורמל הכי טעים שיש -יוצא פשוט מעדן!

ספר המתכונים של סוניה סאני בן הרוש

אגרול מתכון
צילום: סוניה סאני בן הרוש

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון לאגרול

 

אגרולים, אגרול

אגרול במילוי כבד מקורמל

מתכון לאגרול בשרי במילוי כבד מקורמל הכי טעים שיש - יוצא פשוט מעדן! 
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • 1 חבילה עלי סיגר (500 גרם)

למילוי:

  • ½ קילו כבד עוף (צלויים מטעמי כשרות)
  • 2 בצלים (גדולים חתוכים לרצועות)
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות ( 250 גרם - קצוצים גס)

תיבול:

  • 1 כפית סוכר חום
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית כורכום
  • ¼ כפית כמון
  • ראס אל חנות (מעט)
  • 1 כף סילאן
  • ½ צרור פטרוזליה (קצוצה)
  • 1 חופן צנוברים קלויים

אופן ההכנה

אופן הכנת המילוי:

  • לאחר שצליתי את הכבד מטעמי כשרות אני מעבירה למקרר לחצי שעה בערך שיתקרר ויתייצב.
  • לאחר מכן חותכת לריבועים קטנים ומניחה בצד.
  • נטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה, נוסיף 1 כפית סוכר חום ונטגן עוד דקה.
  • נוסיף את הפטריות ונטגן עוד 2 דקות.
  • נוסיף את הכבד ונתבל בכל התבלינים חוץ מהסילאן והפטרוזיליה ונמשיך לטגן עוד 2 דקות.
  • נוסיף את הסילאן ונטגן עוד דקה שתיים.
  • נפזר את הפטרוזיליה ונערבב בזהירות ונבשל עוד דקה שתיים, ונפזר מעל קצת צנוברים קלויים.

הכנת דבק:

  • נכין דבק מקמח ומים על מנת למרוח בקצה הסופי של הסיגר על מנת שלא ייפתח בטיגון.

הרכבת הסיגר:

  • לוקחים עלי סיגר שלם ומניחים מהמילוי בקצה התחתון, מקפלים את הצדדים פנימה ומתחילים לגלגל.
  • נהדק היטב ובסוף הקצה למרוח מהדבק שהכנו ולהדק היטב.
  • ככה להכין את כולם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה יפה.

הערות וטיפים

ניתן גם לאפות את האגרולים במקום לטגן, פשוט מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים עד להזהבה יפה.
טועמים ומוסיפים תבלינים במידה וצריך.
אפשר למלא בכל מה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לאגרול, אגרול
צילום: סוניה סאני בן הרוש

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: אגרול מתכון מאת: סוניה סאני בן הרוש בהשראת סיון מלול

Similar Posts

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements