| |

פסטה שמנת בטטה קלה כמו במסעדות

קלילה, קלה, ומהירה עם טעם עשיר
ציון 4.86 על ידי 7 דירוגים
פסטה

בא לכם לשדרג את משחק הפס‎טה שלכם לשלב הבא? תכירו את המנה הבאה שתשאיר את כולם מאוהבים ומכורים לעוד!

קבלו מתכון לפסטה מושלמת ומשגעת ברוטב שמנת מפנק לצד קוביות בטטה המאזנות את הטעם וגבינת פרמז'ן נמסה בפה המשדרגת את המנה ברמות.

פסטה שמנת לארוחת צהריים או ערב קלילה, קלה, ומהירה שעדיין מזינה ומספקת טעמים עשירים שמפתיעים את כל מי שטועם. אין סיכוי שלא מכינים!

ספר המתכונים של מורן תורג'מן

פסטה שמנת בטטה
צילום: מורן תורג'מן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

פסטה

פסטה שמנת בטטה קלה כמו במסעדות

קלילה, קלה, ומהירה עם טעם עשיר
ציון 4.86 על ידי 7 דירוגים
לדרג
כמות 0

המצרכים

  • 1 חבילה פסטה פפרדלה (250 גרם)
  • שמן זית
  • ½ חבילה חמאה (50 גרם)
  • 1 בטטה
  • 2 שיני שום
  • 2 חבילות שמנת לבישול
  • ½ כוס חלב
  • אגוז מוסקט (מעט מרק עוף פרווה ופלפל שחור)
  • עלי בזיליקום
  • מעט פרמז'ן

אופן ההכנה

  • במחבת ווק שמים את החמאה, בטטה שחתכנו לקוביות, ושתי שיני שום כתושות.
  • מקפיצים מעט על אש המוכה ודואגים שהשום לא יישרף.
  • לאחר מכן מוסיפים את ה-2 שמנת לבישול, חצי כוס חלב, מעט מרק עוף, פלפל שחור, אגוז מוסקט, ומביאים לרתיחה.
  • לאחר מכן מנמיכים את האש עד שהבטטה מוכנה ורכה.
  • מכינים פסטה לפי הוראות יצרן, ואז שופכים מן הרוטב על הפסטה ומקשטים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמז'ן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פסטה שמנת בטטה

אפשר במקום החמאה רק שמן זית?
כן בטח.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פסטה שמנת ובטטה – מורן תורג'מן

Similar Posts

4.86 from 7 votes (7 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements