| |

עוגת שמרים במילוי פרג כמו בקונדיטוריה

מרקם חלומי עם מלית מענגת
בהשראת: אביבה ג'רופי
ציון 4.28 על ידי 36 דירוגים
עוגת שמרים במילוי פרג

תכירו את מתכון בצק שמרים הקבוע החדש שלכם עם מרקם משגע ומלית מפנקת שחבל על הזמן!

קבלו מתכון לעוגת שמרים במילוי פרג בדיוק כמו שמכינים בקונדיטוריה, המורכבת משילוב טעמים של בצק שמרים עם בצק פריך לקבלת מרקם חלומי ביותר, ומשודרגת במלית עסיסית של פרג מפנק המורטב בסירופ סוכר מושחת.

עוגת שמרים מטריפה שתמיד כדאי להכנה למשפחה ואז רק לצפות איך שכל מי שטועם מתמוגג. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!

ספר המתכונים של אביבה ג'רופי

 

עוגת שמרים במילוי פרג

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שמרים במילוי פרג

עוגת שמרים במילוי פרג כמו בקונדיטוריה

מרקם חלומי עם מלית מענגת
ציון 4.28 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: אביבה ג'רופי

המצרכים

לבצק שמרים:

  • 1 קילו קמח
  • ¾ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 50 גר שמרים
  • 2 ½ כוסות מים בערך

לבצק פריך:

  • 1 מרגרינה
  • ½ קילו קמח
  • 1 ביצה
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¼ כוס מיץ תפוזים

למילוי:

  • 1 כוס מים
  • ½ כוס סוכר
  • 2 כוסות פרג (טחון)
  • 1 כף דבש
  • 50 גרם מרגרינה
  • 2 כפות ממרח תמרים

לסירופ:

  • 1 כוס מי
  • ½ כוס סוכר (קצת פחות)
  • מעט מיץ לימון

אופן ההכנה

  • לבצק השמרים - ללוש את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק, ואז שמים בצד להתפחה.
  • לבצק פריך - בקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים של הבצק הפריך יחד, עד לקבלת בצק רך ונעים. אם חסר קמל מוסיפים עד שהבצק נעים ולא דביק. מניחים בצד.
  • אחר שהבצק שמרים תפח, לוקחים כדור מהבצק שמרים וכדור קצת יותר קטן מהפריך ומערבבים אותם ביחד. לאחר מכן פותחים וממלאים במילוי.
  • להכנת המילוי - מרתיחים על הגז את כל המרכיבים יחד, ומבשלים על אש קטנה כמה דקות עד שהפרג בשל וטעים. טועמים ואם חסר סוכר להוסיף או אם חסר מים להוסיף.
  • מורחים בביצה טרופה ומכניסים לאפייה בתנור עד שיקבל צבע שחום.
  • לסירופ - מרתיחים את כל המרכיבים יחד ושופכים על עוגה חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שמרים במילוי פרג


שאלות נפוצות: עוגת שמרים פרג

אפשר לוותר על המרגרינה בממרח פרג?
כן אפשר לשים מעט שמן במקום.
אם הבצק יוצא עבה מה עושים?
למתוח דק כמה שאפשר.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות שמרים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת שמרים במילוי פרג – אביבה ג'רופי

Similar Posts

8 Comments

  1. הכנתי את הבצקים והמלית בדיוק לפי ההוראות אך התוצאה מאכזבת ביותר!!! אין שום פרופורציה בין הכמות של הבצקים (קשה מאד לשלב ביניהם!) לכמות המלית!
    וכמובן העוגות לא יוצאות כמו בצילום..
    אכזבה!!!

    1. היי רונית, המתכון מתאים להכנת 5-6 כרוכיות בגודל תבנית אינגליש קייק. בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

4.28 from 36 votes (36 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements