|

בורקס גבינה ללא שמרים (טפאדה טורקי)

במלית גבינות עשירה בתפוחי אדמה
בהשראת: נעמוני בקיש
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
מאפה גבינה

הגיע הזמן להתענג עם בורקס גבינה קצת שונה ואחד המאפים הכי שווים ומושלמים במטבח הטורקי!

קבלו מתכון לטפאדה מטריף – מאפה גבינה ביתי ללא שמרים שמרכיבים משתי שכבות בצק פריך בעדינות מושלמת, המשתדך למלית גבינות עשירה בתפוחי אדמה במרקם שפשוט נמס בפה!

מאפה גבינה קל וקליל שתמיד מצליח עם טעם המשאיר את כולם מבשקים לעוד ועוד. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!

ספר המתכונים של נעמוני בקיש

בורקס גבינה ללא שמרים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מאפה גבינה

בורקס גבינה ללא שמרים (טפאדה טורקי)

במלית גבינות עשירה בתפוחי אדמה
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: נעמוני בקיש

המצרכים

  • 1 כוס מים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • 4 כוסות קמח רגיל

למילוי:

  • 1 תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה
  • 150 גרם גבינה מלוחה חמד של פיראוס 5%
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 1 כפית מלח
  • אגוז מוסקט
  • 1 ½ ביצים בתוך המילוי (את החצי השני נמרח מעל המאפה)

אופן ההכנה

  • בסיר שמים ביחד כוס מים, כוס שמן, וכפית מלח, ומביאים לרתיחה, ואז מכבים ונותנים שיתקרר.
  • לאחר מכן מוסיפים את הקמח וללוש לבצק גמיש (זהירות שלא יהיה דביק)
  • מכסים במגבת ונותנים מנוחה של 10 דקות. לאחר מכן מפרידים לשני גושים ופותחים גוש אחד עם מערוך
  • אין צורך לקמח את משטח העבודה
  • מניחים על מגש מרובע ושמים את המילוי המוכן שערבבנו יחד, מורחים מהמילוי בצורה אחידה
  • פותחים את הגוש השני ומניחים על המילוי חותכים את הבצק לקוביות עד הסוף
  • מורחים את חצי הביצה שנשאר מקודם ומפזרים שומשום
  • אופים על חום של 210 מעלות למשך 55 דקות עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מאפה גבינות מהיר

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements