עוגת שוקולד עסיסית מפוצצת בשוקולד
עוגת שוקולד עסיסית ועשירה בשוקולד, שלא תמצאו כזו בשום מאפייה! מתכון קל להכנת עוגה נוטפת שוקולד!
לא משנה כמה עוגות יוצא לי להכין, בסוף אני תמיד חוזרת להכין את העוגה הזו. עוגת שוקולד מטריפה, שכל ביס ממנה במרקם קרם שוקולד ואין שחיתות גדולה מזה!
מתכון קל להכנה, ללא הפרשת ביצים והיא ממש כמו עוגת שוקולד רגילה, אבל עשירה בקרם שוקולד, שמסתנן לכל ביס! לא תאמינו כמה קלה וכמה מפנקת! ניתן להכין אותה גם פרווה!
למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד עסיסית
- עוגת שוקולד עם קרם שוקולד, שכל ביס ממנה שחיתות!
- מתכון פשוט כל כך וקל להכנה, שלא תאמינו עד כמה!
- עוגה במרקם מפנק ועשיר שתהפוך כל רגע לחגיגה!
- עוגת שוקולד עסיסית שכל הילידם אוהבים ונהדרת לימי הולדת!
שורה תחתונה: אם כבר עוגת שוקולד, אז ללא ספק מכינים את העוגה שבמתכון הזה! אין מפנקת ממנה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה
עוגת שוקולד עסיסית מפוצצת בשוקולד
ציוד
המצרכים
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- ¼ כוס סוכר
- ½ כוס קקאו
- 1 כפית נס קפה
- 1 כוס שוקולית
- 3 ביצים
- כפית תמצית וניל
- ½ כוס שמן
- ½1 כוסות מים רותחים
לגאנש שוקולד:
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גר')
אופן ההכנה
- בקערה לשים את כל המרכיבים ( חוץ מהמים- אותם מוסיפים בסוף) ולערבב במיקסר ( אפשר גם ידני).
- להוסיף את המים הרותחים ולערבב לבלילה חלקה.
- לשמן את התבנית ולהכניס לתנור על 160 מעלות למשך חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש.
להכנת הגנאש :
- מחממים בסיר שמנת ולפני שהיא רותחת מורידים מהאש.
- שופכים על השוקולד ומערבבים עד להמסה.
- כשהעוגה התקררה חיררתי גומות בעזרת תפוחן ואת הגנאש שפכתי על העוגה.
- כל הגומות התמלאו בשוקולד לקבלת עוגת שוקולד עסיסית.
רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
רוצים עוד? הנה כמה המלצות של מתכונים לילדים שימתיקו להם – ולכם – את הקיץ ואת כל השנה!
מקור: צליל אוחנה
קבלתי מחמאות, יצאה שוקולדית אבל אוורירית והעיקר טעימה מאוד
היי ורד,
נהדר! שמחים לדעת שנהנית ממנה 🙂
הכנתי את העוגה ויצאה לי מצוין. עבודה קלה ומהירה. עוגת יומולדת מופלאה!
היי אסתר,
איזה יופי, שמחים מאוד לדעת שאת נהנית מהעוגה!