חטיפים | חלבי | ילדים מבשלים | עוגיות | קינוחים
חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים
מתכון הכי מהיר והכי קליל ל ממתק ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד חלומי.
היכונו להתמכר! חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייה, נראה כמו ישר יצא מסרט!
מתכון הכי מהיר והכי קליל ל ממתק ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד חלומי,
הכי מתאים להכין לילדים כשמזמינים חברים לבית, מרוב שממכר יתחילו לבקר כל יום!
ספר המתכונים של תהילה שלומוביץ
ציוד
כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית 30X20
המצרכים
- 1 חבילה ביסקוויטים (200 גרם )
- 6 כפות דבש
- 8 כפות חמאת בוטנים
- ½ כוס שמן
- ½1 חפיסות שוקולד מריר (150 גרם)
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה
- טוחנים במעבד מזון 200 גרם ביסקויטים ומערבבים עם 6 כפות דבש, 4 כפות חמאת בוטנים וחצי כוס שמן.
- שוטחים בתבנית בינונית.
- במיקרוגל ממיסים 150 גרם שוקולד מריר ו 1/4 כוס שמן עם 4 כפות חמאת בוטנים.
- שופכים מעל הביסקוויטים.
- מקפיאים לשעה וחותכים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: חטיפי שוקולד
איך עושים את הקישוט מלמעלה כמו בתמונה? עושים פסים לרוחב של חמאת בוטנים ומסמנים פסים לאורך עם קיסם. |
אפשר גם עם פצפוצי אורז מלא? ואז זה בריא יותר? בטח שאפשר! אבל אז זה מתכון אחר. |
אפשר עם ממרח לוטוס גם להוסיף? בטח שאפשר. |
אחרי ההקפאה האם אפשר להכניס הכול למקרר? אפשר במקרר ואפשר במקפיא , תלוי מה מעדיפים. |
הבמה כולה שלכם:
"חטיפי שוקולד חמאת בוטנים – מתכון מוצלח של תהילה שלומוביץ'!"
אילנה אפינגר
רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
רוצים עוד? הנה כמה המלצות של מתכונים לילדים שימתיקו להם – ולכם – את הקיץ ואת כל השנה!
מקור: Tehila Shlomovitz ובשיתוף Ilana Effinger
וואו יצא מהמם!! תודה רבה!
היי אורית,
שמחים שאהבת את החטיפים!
את מוזמנת להעלות תמונות בקבוצה 🙂
יאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממממממממממ
היי שלום,
אם אתה מכין אל תשכח לצלם ולהראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
אחד המתכונים!!!!!!!! טעים בטירוף וקל להכנה!!!!!!!!!!
היי נועה,
שמחים מאוד שנהנית!!
את מוזמנת להשוויץ בתמונות בקבוצה
בהצלחה וחג שמח 🙂
מתכון מוצלח ביותר!!!! הכנתי כמות כפולה והתחסל!!!?
רציתי לשאול אם אפשר סילאן במקום דבש
היי מרים,
בוודאי שאפשר, בהצלחה 🙂
מצטרפת לתגובות הקודמות
עוגה קלה להכנה, יצא מאד טעים!!
(ממליצה גם כן להמעיט בשמן)
שמחים שאהבת שירה, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
בשכבה התחתונה התערבבה עם השוקולד, והכל יצא מתפורר אחרי הקפאה. 🙁
איפה טעיתי?
היי שמחה!
נשמע שכנראה השוקולד היה חם מדי ולכן הוא התערבב עם השכבה התחתונה ובכך גם גרם לה להתפורר.
המלצה שלנו: לחמם במיקרוגל ולתת לזה קצת להתקרר לפני שיוצקים.
בהצלחה בפעם הבאה 🙂
נבת שלי בת 14 עשתה. יצא מעולה. תודה. ההיתי ממליצה להפחית שמו בתחתית
שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/