עוגת וניל פרווה ב-5 דקות כמו בקונדיטוריה
מתכון לעוגת וניל פרווה שמכינים ב־5 דקות, ללא מיקסר ועם טעם מפנק!
עוגת וניל פרווה שמכינים ב־5 דקות! עוגה משגעת, כמו שקונים בקונדיטוריה, אבל הרבה יותר מפנקת ובכלום מאמץ!
נשארו לכם שאריות מעוגה? הכנתם עוגה והיא לא יצאה מוצלחת? ב־5 דקות של הכנה, תוכלו להציל אותה ולהכין ממנה עוגה מפנקת במיוחד, כמו בקונדיטוריה!
מתכון קל בטירוף, שכל אחד יכול להכין ותמיד יוצא מוצלח ותקבלו עוגה פרווה משולמת להגשה בכל זמן, עם מראה אלגנטי וטעם משובח! מתכון שמכינים ב־5 דקות וגורף רק מחמאות!
למה באמת כדאי לכם: עוגת וניל ב 5 דקות
- עוגה פרווה שאפשר להגיש בכל זמן נתון וגם לאחר אכילת בשר!
- מתכון שמכינים ב־5 דקות עבודה, בלי מיקסר ובלי מאמץ!
- ניתן להכין עם שאריות עוגה נשארו או מעוגה שלא יצאה טוב!
- עוגת וניל עם מרקם מפנק, מראה חגיגי וטעם מושלם!
שורה תחתונה: עוגת וניל שקל ונוח להכין בכל זמן, גם בימים עמוסים ויוצאת טעימה יותר מעוגה קנויה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה
עוגת וניל פרווה ב-5 דקות כמו בקונדיטוריה
מתכון לעוגת וניל פרווה שמכינים ב־5 דקות, ללא מיקסר ועם טעם מפנק!
לדרג
ציוד
תבנית אפייה בינונית
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
לבסיס העוגה:
- 4 חבילות עוגות מלבניות וניל + ווניל ציפס שוקולד (קנויות )
למילוי:
- 3 מיכל שמנת מתוקה צמחית של תנובה (250 מ"ל - מניסיון הכי טעימה וקרובה לחלבית)
- ½ כוס קוקוס
- 1 כוס אגוזים גרוסים (גרוסים)
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
להרטבת העוגה:
- 2 כפות תמצית רום + ¾ כוס מים
אופן ההכנה
לבסיס העוגה:
- 4 עוגות מלבניות קנויות וניל, ווניל ציפס שוקולד חתוכות באמצע כך שיש לנו 8 עוגות דקות כמו בתמונה שבפוסט זה יכול להיות כל עוגה שיש לכם בבית גם שוקולד וכו'.
- בקערה מקציפים 3 שמנת מתוקה עם 1 אינסטנט פודינג לקצף אוורירי.
- חצי מהקצפת להעביר לקערה אחרת כך שיש לנו 2 קערות עם קצפת.
- בקערה אחת של הקצפת להוסיף חצי מכוס האגוזים (חצי השני לציפוי), וחצי כוס קוקוס מערבבים בעדינות קלות.
הרכבת העוגה:
- בתבנית גדולה שמים את 4 חלקי העוגה ומרטיבים אותם ברום היטב.
- על זה מניחים את כל התכולה של קערת הקצף עם הקוקוס והאגוזים ומשטחים על חלקי העוגה.
- מניחים בעדינות על הקצפת את 4 החלקים של העוגה בשיא העדינות ומצמידים קלות.
- מרטיבים שוב את חלקי העוגה.
- משטחים מעל את קערת הקצפת השנייה.
- מפזרים מעל את חצי הכוס האגוזים.
- מכניסים למקרר לכמה שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עוגת שוקולד פרווה חובה כל שבת
- פשטידת תפוחי אדמה מנצחת
- עוגת זברה בחושה מרשימה (סרטון הכנה)
- קציצות בשר טחון של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לשבת מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מרגלית שמואלי
אפשר לתת מתכון לבסיס העוגה
מכינים את בסיס העוגה מעוגות שקונים, זה יכול להיות כל עוגה שיש לכם בבית גם שוקולד וכו'