| | |

סלט חצילים קלויים עם גמבה

סלט חצילים קלויים מטריף ועסיסי ישדרג כל שולחן סלטים עם חציל וגמבה קלויים, פטרוזיליה רעננה ושום ארומטי.
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
סלט חצילים קלויים

מה לא נאמר על סלט חצילים קלויים – עסיסי, טעים בטירוף, קל להכנה ומשדרג כל ארוחה וכל מנה.

כי איך אפשר שלא להתפתחות למראה הכובש והבוהק של סלט חצילים וגמבה קלויים במחבת או בתנור עם ניחוח מעושן מטריף, פלפלים צבעוניים, פטרוזיליה רעננה ושום ולימון טריים וארומטיים?

הטאצ' הקלוי העמוק, המראה הססגוני וקלות ההכנה של סלט חצילים קלויים יגרמו לכם להכין אותו לפחות פעם בשבוע לשולחן השבת, וללות אותו בשלמות עם כל מנה דשנה או על חלה טרייה

ספר המתכונים של צביה אורן

סלט חצילים קלויים

 

למה באמת כדאי לכם: מתכון לסלט חצילים

 

  • סלט חציל עם גמבה מצטיין בטעם עסיסי, ניחוחות שום משכרים ומראה צבעוני מגרה
  • מתכון קליל ונהדר של סלט חצילים קלויים שיבוא מושלם על שולחן הסלטים של שבת

שורה תחתונה: סלט חציים קלויים בשילוב מנצח של חציל בשרני,  פלפלים צבעוניים, פטרוזיליה רעננה ושום ולימון טריים בניחוח מטריף

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? סלט חצילים וגמבה

סלט חצילים קלויים

סלט חצילים קלויים עם גמבה

סלט חצילים קלויים מטריף ועסיסי ישדרג כל שולחן סלטים עם חציל וגמבה קלויים, פטרוזיליה רעננה ושום ארומטי.
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 2 חצילים
  • 1 פלפל אדום (חתוך לקוביות קטנות)
  • 1 פלפל צהוב או כתום (חתוך לקוביות קטנות)
  • 2 שיני שום כתושים
  • ¼ כוס פטרוזיליה (קצוצה דק דק)
  • מלח (פלפל שחור)
  • 2-3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

  • נקלה את החציל על האש או בתנור מכל צד, כאשר הקליפה רכה נוציא ונקלף בעדינות.
  • נוציא את תוכן החציל, נמעך היטב במזלג, נוסיף את שאר הירקות, הפלפל האדום והצהוב, והפטרוזיליה, נוסיף תיבול ונערבב היטב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: צביה אורן

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?