Go Back
+ servings
דג סלמון בציפוי פירורי פנקו ועשבי תיבול

סלמון בתנור בציפוי פירורים מעלף

ארוחת דגים מדהימה שתמיד מצליחה להרשים את כולם בכל ביס מחדש.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
כמות 6 מנות דג
באדיבות: איטל איטלי

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 6 נתחי סלמון (חתוכים בוואקום )
  • פירורי פנקו (לציפוי)
  • כוסברה (קצוצה דק - ללא גבעולים)
  • 1 חופן רוזמרין מיובש (לא חובה)
  • 2 כפות סויה (מדוללת)
  • 3 כפות סילאן
  • אבקת שום (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור ((לפי הטעם))
  • 2 ביצים
  • 1 צלחת קמח
  • 1 לימון

אופן ההכנה

  • מפשירים את הדג ובזהירות מורידים את העור עם סכין חדה.
  • שוטפים ומייבשים, ואז מקמחים את הדג מכל הצדדים.
  • לוקחים את הביצים ומניחים את הרטבים והתבלינים בקערה יחד, ומערבבים היטב.
  • את הכוסברה טוחנים ללא גבעולים ומערבבים עם פירורי הפנקו ומוסיפים מעט תבלין רוזמרין.
  • את הדג לאחר שקימחנו אותו טובלים בביצה הטרופה היטב ואז בפירורי פנקו ומניחים בתבנית על נייר אפיה.
  • שמים פלחים לימון מעל, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך רבע שעה של אפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.