כרובית בתנור עם טחינה נוטפת בריאות
כרובית בתנור בגרסה הכי קלה וקצרה שיש מלווה בטחינה נוטפת מעל, מיץ לימון עסיסי ומראה יפהפה ומגרה.
היו הרבה שנים שלא נתנו לה את היחס שמגיע לה, אבל בשנים האחרונות היא כובשת את הבטן ואת המסעדות בטעמים עשירים ובריאים ומפתיעה כל פעם מחדש בעשרות מטעמים שניתן להכין ממנה..
הפעם אנחנו מכינים כרובית בתנור שמגיעה אליכם בגרסה הכי קלה וקצרה שיש מלווה בטחינה נוטפת מעל, מיץ לימון עסיסי ומראה יפהפה ומגרה.
כרובית בתנור היא מעדן רך ונימוח, משביע ומזין, עשיר וקליל ונהדר לכל מנת אירוח או לתוספת טעימה לצד סלטים רעננים.
למה באמת כדאי לכם:
- כרובית בתנור היא מעדן רך ונימוח, משביע ומזין, עשיר וקליל
- מנה נהדרת לאירוח או לתוספת טעימה לצד סלטים רעננים.
- שילוב מושלם של פרחי כרובית בתנור עסיסיים ומצופים בטחינה נוטפת ומיץ לימון עסיסי
שורה תחתונה: כרובית משגעת בתנור שמגיעה אליכם בגרסה הכי קלה וקצרה שיש
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
כרובית בתנור עם טחינה נוטפת בריאות
כרובית בתנור בגרסה הכי קלה וקצרה שיש מלווה בטחינה נוטפת מעל, מיץ לימון עסיסי ומראה יפהפה ומגרה.
לדרג
המצרכים
- כרובית שלמה
- שמן
- מלח גס
- טחינה
- מיץ לימון
אופן ההכנה
- נכניס את הכרובית לסיר עם מים רותחים כשהגבעול כלפי מעלה ונבשל 25 דקות. נסנן ונקרר.
- נתיז שמן על הכרובית, נפזר מלח גס ונכניס לתנור ל-200 מעלות טורבו בערך 15 דקות עד שהיא שזופה. נוציא מהתנור ונטפטף טחינה עם הרבה לימון
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אתכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: אבי שריד
כרובית בתנור עם טחינה.
טחינה גולמית או טחינה מוכנה לאכילה ?
היי אסתי,
טחינה מוכנה לאכילה.
בהצלחה 🙂