קלילה ואלילה: כרובית בתנור עם טחינה נוטפת בריאות ושלמות!
בשנים האחרונות היא כובשת את הבטן ואת המסעדות בטעמים עשירים ובריאים ומפתיעה כל פעם מחדש בעשרות מטעמים שניתן להכין ממנה. הפעם אנחנו מכינים כרובית בתנור בגרסה הכי קלה וקצרה שיש מלווה בטחינה נוטפת מעל, מיץ לימון עסיסי ומראה יפהפה ומגרה. כרובית בתנור היא מעדן רך ונימוח, משביע ומזין, עשיר וקליל ונהדר לכל מנת אירוח או לתוספת טעימה לצד סלטים רעננים
כרובית בתנור עם טחינה נוטפת בריאות

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אבי-שריד" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אבי שריד[/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם:
- כרובית בתנור היא מעדן רך ונימוח, משביע ומזין, עשיר וקליל
- מנה נהדרת לאירוח או לתוספת טעימה לצד סלטים רעננים.
- שילוב מושלם של פרחי כרובית בתנור עסיסיים ומצופים בטחינה נוטפת ומיץ לימון עסיסי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

כרובית בתנור עם טחינה נוטפת בריאות
המצרכים
- כרובית שלמה
- שמן
- מלח גס
- טחינה
- מיץ לימון
אופן ההכנה
- נכניס את הכרובית לסיר עם מים רותחים כשהגבעול כלפי מעלה ונבשל 25 דקות. נסנן ונקרר.
- נתיז שמן על הכרובית, נפזר מלח גס ונכניס לתנור ל-200 מעלות טורבו בערך 15 דקות עד שהיא שזופה. נוציא מהתנור ונטפטף טחינה עם הרבה לימון
[adinserter block="4"]
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אתכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

כרובית בתנור עם טחינה.
טחינה גולמית או טחינה מוכנה לאכילה ?
היי אסתי,
טחינה מוכנה לאכילה.
בהצלחה 🙂