| | |

קראנץ׳ פיסטוק שוקולד לבן טבעוני

המתכון המושלם של קראנץ׳ פיסטוק טבעוני עם שוקולד לבן ללא סוכר אבל מלא מתיקות.
בהשראת: עידית מרום
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
קראנץ׳ פיסטוק

כולם מדברים עליו, כולם  משתוקקים לטעום אותו, וכוווולם חיכו למתכון שלו. אז כדי שלא תצטרכו לחכות יותר אנחנו מביאים לכם היום את ה-מתכון ה-המושלם של קראנץ׳ פיסטוק טבעוני, עם שוקולד לבן ללא סוכר אבל מלא מתיקות, ושילוב טעמים מנצח שירכיב לכם את חטיף הכי טעים שתכינו!

חטיף קראנץ׳ פיסטוק הוא בדיוק כמו השם שלו – קראנצ׳י בטירוף, אבל גם מצטיין במרקם חמאתי עשיר ללא אף טיפת חמאה. הוא מתוק במידה הנכונה, טבעוני לגמרי ולא מכילה אפילו גרגר סוכר.

ההכנה שלו קלילה ביותר, החומרים איכותיים ובריאים, וביס ממנו יענג אתכם בטעמי פיסטוקים קראנצ'יים וממכרים עם שכבה נדיבה של שוקולד לבן להעצמת העונג והמתיקות

ספר המתכונים של עידית מרום

קראנץ׳ פיסטוק
צילום: עידית מרום

 

למה באמת כדאי לכם:

 

  • גם אתם חיפשתם בנרות מתכון מושלם של קראנץ׳ פיסטוק? הנה הוא במיוחד בשבילכם!
  • קראנץ׳ פיסטוק הוא בדיוק כמו השם שלו – קראנצ׳י בטירוף
  • חטיף קראנץ׳ פיסטוק בהכנה קלילה, חומרים איכותיים וטעמים מתוקים ממכרים

שורה תחתונה: קראנץ׳ פיסטוק טבעוני ומטריף שוקולד לבן ללא סוכר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

קראנץ׳ פיסטוק

קראנץ׳ פיסטוק שוקולד לבן טבעוני

המתכון המושלם של קראנץ׳ פיסטוק טבעוני עם שוקולד לבן ללא סוכר אבל מלא מתיקות.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא תוספת סוכר ומלח
  • כוס נוזל קוקוס (80 מ"ל. הירוק של ארוי די)
  • 2 שמן קוקוס מומס (לא לוותר הוא נותן יציבות לחטיף)
  • 150 גרם שוקולד לבן ללא תוספת סוכר + כמה שורות לזילוף מעל החטיף
  • כפות גדושות מחית פיסטוק טהורה ועוד קצת לזילוף מעל החטיף

אופן ההכנה

  • בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים את השוקולד, שמן, נוזל קוקוס ומחית פיסטוק עד לקבלת קרם אחיד וחלק. אם אתם אוהבים מתיקות גבוהה, אפשר להוסיף 2-3 כפות מייפל לתערובת הנוזלית.
  • שופכים את התערובת על פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד לכיסוי של כל הפצפוצים. משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם רוצים חטיפים שמנמנים השתמשו בתבנית מרובעת קטנה, לחטיפים יותר דקיקים השתמשו בתבנית מלבנית גדולה.
  • מזלפים מלמעלה שוקולד לבן ומחית פיסטוק בנדיבות, מכניסים להקפאה למשך 4 שעות. מחלצים וחותכים לקוביות, מאחסנים בקופסא אטומה במקרר/מקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements