Go Back
קראנץ׳ פיסטוק

קראנץ׳ פיסטוק שוקולד לבן טבעוני

המתכון המושלם של קראנץ׳ פיסטוק טבעוני עם שוקולד לבן ללא סוכר אבל מלא מתיקות.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא תוספת סוכר ומלח
  • כוס נוזל קוקוס (80 מ"ל. הירוק של ארוי די)
  • 2 שמן קוקוס מומס (לא לוותר הוא נותן יציבות לחטיף)
  • 150 גרם שוקולד לבן ללא תוספת סוכר + כמה שורות לזילוף מעל החטיף
  • כפות גדושות מחית פיסטוק טהורה ועוד קצת לזילוף מעל החטיף

אופן ההכנה

  • בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים את השוקולד, שמן, נוזל קוקוס ומחית פיסטוק עד לקבלת קרם אחיד וחלק. אם אתם אוהבים מתיקות גבוהה, אפשר להוסיף 2-3 כפות מייפל לתערובת הנוזלית.
  • שופכים את התערובת על פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד לכיסוי של כל הפצפוצים. משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם רוצים חטיפים שמנמנים השתמשו בתבנית מרובעת קטנה, לחטיפים יותר דקיקים השתמשו בתבנית מלבנית גדולה.
  • מזלפים מלמעלה שוקולד לבן ומחית פיסטוק בנדיבות, מכניסים להקפאה למשך 4 שעות. מחלצים וחותכים לקוביות, מאחסנים בקופסא אטומה במקרר/מקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.