בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים את השוקולד, שמן, נוזל קוקוס ומחית פיסטוק עד לקבלת קרם אחיד וחלק. אם אתם אוהבים מתיקות גבוהה, אפשר להוסיף 2-3 כפות מייפל לתערובת הנוזלית.
שופכים את התערובת על פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד לכיסוי של כל הפצפוצים. משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם רוצים חטיפים שמנמנים השתמשו בתבנית מרובעת קטנה, לחטיפים יותר דקיקים השתמשו בתבנית מלבנית גדולה.
מזלפים מלמעלה שוקולד לבן ומחית פיסטוק בנדיבות, מכניסים להקפאה למשך 4 שעות. מחלצים וחותכים לקוביות, מאחסנים בקופסא אטומה במקרר/מקפיא.