עוגת שכבות שוקולד ב 10 דקות
מתכון לעוגת ביסקוויט שוקולד, מרשימה ומפנקת שלוקחת 10 דקות הכנה!
עוגת ביסקוויט שוקולד מטריפה שמכינים ב־10 דקות! מתכון קל ומהיר לעוגת מרשימה לשבת שתגניב את האורחים עם המראה שלה!
שילוב של שוקולד, ביסקוויטים וקרם שמנת זה השילוב הכי קטלני ומושחת שיש! אז אם כבר מושחת אז למה שלא נכין עוגה שתפיל את האורחים מהרגליים, גם מבחינת מראה וגם מבחינת הטעם?
קבלו מתכון של עוגת ביסקוויטים שוקולד יוצאת דופן, עם מראה חגיגי וכל הטוב הזה לוקח 10 דקות של הכנה! כל מהיר הכנה שהיא תפיל גם אתכם מהרגליים עוד לפני שתגישו אותה!
למה באמת כדאי לכם: עוגת ביסקוויט שוקולד
- עוגת שכבות שוקולד שתרשים את כל האורחים עוד לפני שיטעמו!
- מתכון מהיר שלוקח 10 דקות הכנה וכולם יכולים להכין!
- עוגת ביסקוויט שוקולד זו עוגה עם שילוב טעמים מנצח!
- העוגה הכי מפנקת שחייבים להכין בשבת גם אם לא מארחים!
שורה תחתונה: מבט אחד בתמונה, 10 דקות הכנה, ברור שמכינים עוגת ביסקוויט שוקולד כבר השבת!
ציוד
סיר בישול קטן
רינג עגול קוטר 20
המצרכים
לבסיס:
- 1 שרוול פתי בר מרוסק (250 גרם)
- 1 חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
- ½1 מיכל קטן שמנת מתוקה (375 מ"ל)
- ½ חבילה חמאה (50 גרם )
- ½ כוס ריבת חלב (לא חייב)
לקצפת:
- 1 מיכל שמנת מתוקה ( 250 מ"ל)
- ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)
לגנאש:
- 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
- ½ חבילה שמנת מתוקה (125 מ"ל)
אופן ההכנה
להכנת הבסיס:
- נרסק את חבילת הפתי בר.
- ממיסים על סיר חבילת שוקולד ונוסיף את השמנת מתוקה, חמאה וחצי כוס ריבת חלב (לא חייב).
- נשפוך על הפתי בר ונשטח לתבנית.
להכנת הקצפת:
- נקציף את השמנת מתוקה + חצי אינסטנט פודינג ונשים מעל הבסיס.
להכנת הגנאש:
- נחמם בהסיר 100 גרם שוקולד מריר וחצי שמנת מתוקה ונשפוך מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת ביסקוויטים שוקולד
לא הצלחתי להבין, ריסקת את הפתי בר בתחתית? כן את השכבה הראשונה של הפתי בר עם השוקולד וכל מה שהמסת על הגז את מערבבת יחד ומהדקת לתחתית ומעל קצפת ומעל גנאש. |
אפשר לעשות בתבנית עגולה חד פעמי? או עדיף ברינג? אפשר בכל תבנית. |
כמה שמנת מתוקה סה"כ דרוש למתכון? שתי חבילות וחצי סה"כ. |
מה אפשר במקום ריבת חלב? הכל, אפילו ממרח שוקולד, גם יוצא מדהים. |
תודה לך על המתכון, שאלה לגבי פתי בר ,רוצה להחליף סוג אחר, מה הכמות? ריסוק הפתי בר הוא גס? האם לערבב את הקרם עם הביסקוויט? לא חושבת שיש בעיה אם תשימי סוג אחר 250 גרם סה"כ של ביסקוויט אני ריסקתי יחסית גס בכוונה.. רציתי שיהיה קראנצ׳ית המצרכים שרשמתי להמיס על הגז את מערבבת לאחר מכן עם הביסקוויטים המרוסקים ואז משטחת לתבנית ומעל קצפת. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עוגת שוקולד פרווה חובה כל שבת
- פשטידת תפוחי אדמה מנצחת
- עוגת זברה בחושה מרשימה (סרטון הכנה)
- קציצות בשר טחון של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לשבת מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: Mirit Zaltsman
כתבת שסהכ צריך 1 וחצי שמנת מתוקה למתכון
אבל רואה שצריך 1 לפתי בר, 1 לקצפת וחצי לגאנש זה נכון או שאני מתבלבלת ?
שתי חבילות וחצי בסה"כ נכון מאוד, תיקנו תודה.
איך שמנת אחת וחצי., אם אחת לבסקויטים, אחת
לקצפת, וחצי לגנאש?
היי אינדי,
תודה רבה על התגובה שלך ומתנצלים על התקלה במתכון.
עידכנו אותו וכעת הכמויות ברורות יותר – סה"כ יש 375 מ"ל שמנת מתוקה.
בהצלחה 🙂