עוגיות שוקולד מושלגות פרווה
עוגיות מושלגות פרווה, עוגיות שוקולד עשירות טבולות באבקת סוכר, מקבלות מראה מדליק ומזמין עם סדקים.
עוגיות שוקולד מושלגות הן עוגיות עם מראה מיוחד ויוקרתי והן תמיד מושכות תשומת לב, אבל המראה שלהן הוא רק בונוס, כל ביס מהן עשיר בשוקולד ומפנק במיוחד!
אז יש לנו מתכון לעוגיות מושלגות הכי מושלמות שתמצאו ברשת, שיטריפו את כל האורחים ובני המשפחה ולא יישאר מהן פירור! בדיוק העוגיות שמכינים כשרוצים להרשים ולפנק!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות מושלגות פרווה
- המתכון הכי קל ומהיר שיש להכנה, קערה אחת, ערבוב ולתנור!
- עוגיות מושלגות עם מראה מרשים וחגיגי במיוחד, מושלמות לאירוח!
- עוגיות פרווה שאפשר לאכול מתי שרוצים וניתן להגיש לאחר ארוחת השבת!
- כל כך עשירות וטעימות שמומלץ מאוד להכין כמות כפולה כי לא יישאר!
שורה תחתונה: תפתיעו את האורחים ותכינו להם עוגיות מושלגות עם טעם שיישאר איתם לכל השבת!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות שוקולד מושלגות פרווה
ציוד
המצרכים
- 3 ביצים
- מלח (קורט )
- 1 כוס סוכר
- ¾ כוס שמן
- 1 כוס קקאו
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 3 כוסות קמח
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה (ידנית או במיקסר) את כל החומרים יחד.
- מרטיבים את הידיים עם מים ומגלגלים כדורים בגודל גולה גדולה ואז מגלגלים כל גולה באבקת סוכר.
- מסדרים בתבנית עם מרווחים ונאפה על 170 מעלות למשך 20 דקות ולא יותר.
שאלות נפוצות: עוגיות מושלגות
את התנור מחממים בראש? אכן. |
קמח רגיל או תופח? רגיל. |
אין לי אבקת סוכר מה עוד אפשר לשים מעל? קורנפלור עם קצת סוכר. |
במקום שמן אפשר חבילת מרגרינה? אפשר. |
זה לא יוצא מר עם הקקאו? אפשר להחליף בשוקולית? לא להחליף, יוצא טעים. |
הבמה כולה שלכם:
"הכי טעים ! אלופה!
גם אני הכנתי השבת אבל נגמר, הנה השורדת האחרונה חחחח!"
כוכבית פריג' זהביאן
"תראי מה את עושה לי ב11 בלילה!"
גלית אנדריאנקו
"אני מוסיפה לבלילה פצפוצי שוקולד זה משדרג מאוד!"
אוסנת בטיטו
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: חגית אלקבץ
טעיםםםםםםםםםם
היי אפרת,
מהמם!!
הבצק יצא לי מאד יבש ולא ניתן לגיבוש. הוספתי שמן וביצים אבל אשמח להכוונה מה וכמה להוסיף.
תודה!
היי חנה,
האם השמשת בכוס חד פעמי שתייה קרה למדידת הקמח, או בכוס מדידה אוניברסלית?
הגרסה הפרווה לעוגיות אמסטרדם.
יצא מעולה, תודה רבה!
היי חן,
מעולה!! נשמח לראות תמונות בקבוצה אם צילמת אותן 🙂
יצא טוב
אבל האבקת סוכר נבלעה בעוגיות
ולא נשארה לבנה כמו בתמונה
היי נסי,
אפשר בפעם הבאה להוסיף אבקת סוכר רק אחרי שהן ממש התקררו לגמרי כדי שהיא לא תיספג בהן.
בהצלחה!
תודה העל העצה
אדע להבא
בכל אופן העוגיות יצאו ממש מוצלחות
הילדים טעמו ומאד אהבו
וכל רגע לוקחים עוגיה ובורחים לחדר
ונשארו מס' עוגיות בודדות מאתמול….
חג שמח!
חחחח מתוקים, כיף שהם נהנים ככה!
שבת שלום לך ולמשפחתך 🙂
לא מוצלח בכלל!!!! לא מומלץ!
היי אבישג,
ממש מתנצלים על החוויה הלא נעימה שהייתה לך עם המתכון הזה. נשמח להציע לך 3 מתכונים אחרים שאולי יתאימו יותר:
מתכון של כלנית כהן
מתכון של אריה רוזנשטוק
מתכון של ענבל בן ברוך
בהצלחה 🙂