|

עוגיות שוקולד מושלגות פרווה

מתכון מהיר של עוגיות מושלגות פרווה, עשירות בשוקולד, מרשימות ומפנקות!
בהשראת: חגית אלקבץ
ציון 4.46 על ידי 24 דירוגים
עוגיות שוקולד מושלגות

עוגיות מושלגות פרווה, עוגיות שוקולד עשירות טבולות באבקת סוכר, מקבלות מראה מדליק ומזמין עם סדקים.

עוגיות שוקולד מושלגות הן עוגיות עם מראה מיוחד ויוקרתי והן תמיד מושכות תשומת לב, אבל המראה שלהן הוא רק בונוס, כל ביס מהן עשיר בשוקולד ומפנק במיוחד!

אז יש לנו מתכון לעוגיות מושלגות הכי מושלמות שתמצאו ברשת, שיטריפו את כל האורחים ובני המשפחה ולא יישאר מהן פירור! בדיוק העוגיות שמכינים כשרוצים להרשים ולפנק!

ספר המתכונים של חגית אלקבץ

 

מתכון לעוגיות מושלגות
צילום: אור לוי

למה באמת כדאי לכם: עוגיות מושלגות פרווה

  • המתכון הכי קל ומהיר שיש להכנה, קערה אחת, ערבוב ולתנור!
  • עוגיות מושלגות עם מראה מרשים וחגיגי במיוחד, מושלמות לאירוח!
  • עוגיות פרווה שאפשר לאכול מתי שרוצים וניתן להגיש לאחר ארוחת השבת!
  • כל כך עשירות וטעימות שמומלץ מאוד להכין כמות כפולה כי לא יישאר!

שורה תחתונה: תפתיעו את האורחים ותכינו להם עוגיות מושלגות עם טעם שיישאר איתם לכל השבת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות שוקולד מושלגות

עוגיות שוקולד מושלגות פרווה

מתכון מהיר של עוגיות מושלגות פרווה, עשירות בשוקולד, מרשימות ומפנקות!
ציון 4.46 על ידי 24 דירוגים
לדרג
כמות 35 עוגיות
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

מידה: כוס חד פעמי שתייה קרה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 3 ביצים
  • מלח (קורט )
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס קקאו
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 3 כוסות קמח

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה (ידנית או במיקסר) את כל החומרים יחד.
  • מרטיבים את הידיים עם מים ומגלגלים כדורים בגודל גולה גדולה ואז מגלגלים כל גולה באבקת סוכר.
  • מסדרים בתבנית עם מרווחים ונאפה על 170 מעלות למשך 20 דקות ולא יותר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות מושלגות 

את התנור מחממים בראש?
אכן.
קמח רגיל או תופח?
רגיל.
אין לי אבקת סוכר מה עוד אפשר לשים מעל?
קורנפלור עם קצת סוכר.
במקום שמן אפשר חבילת מרגרינה?
אפשר.
זה לא יוצא מר עם הקקאו? אפשר להחליף בשוקולית?
לא להחליף, יוצא טעים.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות שוקולד מושלגות
צילום: כוכבית פריג' זהביאן

"הכי טעים ! אלופה!
גם אני הכנתי השבת אבל נגמר, הנה השורדת האחרונה חחחח!"
כוכבית פריג' זהביאן

עוגיות מושלגות פרווה
צילום: גלית אנדריאנקו

"תראי מה את עושה לי ב11 בלילה!"
גלית אנדריאנקו

מתכון לעוגיות מושלגות
צילום: אוסנת בטיטו

"אני מוסיפה לבלילה פצפוצי שוקולד זה משדרג מאוד!"
אוסנת בטיטו

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

12 Comments

  1. הבצק יצא לי מאד יבש ולא ניתן לגיבוש. הוספתי שמן וביצים אבל אשמח להכוונה מה וכמה להוסיף.
    תודה!

    1. היי חנה,
      האם השמשת בכוס חד פעמי שתייה קרה למדידת הקמח, או בכוס מדידה אוניברסלית?

    1. היי נסי,
      אפשר בפעם הבאה להוסיף אבקת סוכר רק אחרי שהן ממש התקררו לגמרי כדי שהיא לא תיספג בהן.
      בהצלחה!

      1. 5 stars
        תודה העל העצה
        אדע להבא
        בכל אופן העוגיות יצאו ממש מוצלחות
        הילדים טעמו ומאד אהבו
        וכל רגע לוקחים עוגיה ובורחים לחדר
        ונשארו מס' עוגיות בודדות מאתמול….
        חג שמח!

4.46 from 24 votes (21 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements