תפוחי אדמה קטנים בתנור עם פרמז'ן

פרוסות תפוחי אדמה קטנים בתנור עם פרמז'ן טעימים בטירוף! מתכון לתוספת גורמה משגעת שבקרוב תהיה הכי מבוקשת אצלכם בבית!
תפוחי אדמה בתנור היא מנה שתמיד טעימה ולא משנה איזה תיבול פשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותם! ואם תכינו את המתכון הזה אנחנו מבטיחים לכם שכאן הסיפור של כל המתכונים שהכנתם עד היום נגמר!
קבלו מתכון לתפוחי אדמה בתנור עם פרמז'ן ותיבול שמשדרג את הטעם עם כל ביס. בפעם הראשונה שהכנתי תפוחי אדמה בתנור עם התיבול הזה, הילדים שלי התווכחו מי יאכל את הביס האחרון, וככה יהיה גם אצלכם עם התוספת שתשתלט לכם על המטבח – בהבטחה!

תפוחי אדמה קטנים בתנור עם פרמז'ן
ציוד
המצרכים
- 10 תפוחי אדמה גורמה (או 20 בייבי)
- ½ כוס שמן זית (או 75 גרם חמאה מומסת)
- 1 כף מלח גס
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 1 כף תבלין פילדלפיה
- ½ כוס פרמז'ן טחון / מגורד
אופן ההכנה
- מרתיחים מים, מוסיפים את תפוחי האדמה, מבשלים במשך עשרים דקות, מסננים וחותכים לחצי.
- שמים בתבנית עם נייר אפיה שמן זית ב או חמאה מומסת, מלח גס, פלפל שחור גרוס, צ׳ילי גרוס, תבלין פילדלפיה, פרמז׳ן ומערבבים עם מברשת.
- מניחים את תפוחי האדמה בצפיפות על התערובת כשהקליפה כלפי מעלה, מפזרים עוד פרמזן בין תפוחי האדמה, ומברישים שמן זית על הקליפה.
- אופים בתנור בחום של 230 מעלות במדף ראשון מלמטה במשך כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה נשרפים מעט מלמטה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
תפוחי אדמה קטנים בתנור
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: תפוחי אדמה קטנים בתנור מתכון מאת: מלי מאירוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”