צ'ורוס שושנים מפנק

מתכון קל לקינוח עולמי קצת שונה, שחובה לנסות!
בהשראת: יאמי וטלי מימון
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
צ'ורוס שושנים מפנק

צ'ורוס שושנים ממכר, הקינוח שיטריף את כל האורחים ושלוקח דקות ספורות של הכנה! מתכון לקינוח מדליק למראה ועם טעם של פינוק אמיתי!

אחרי הכנת הסופגניות והספינג' בטח תשמחו לגלות מתכון לקינוח שמכינים בכלום זמן ושיטריף את האורחים יותר מהספינג'. קינוח מדליק למראה שמוסיף לאווירה החגיגית!

מתכון פשוט ביותר, כמה דקות של הכנה ותקבלו את הקינוח שיהיה ה"אייטם" הבא המדובר אצלכם! לא תאמינו כמה קל וכמה ממכר! ניתן להכין גם פרווה ולא יהיה דבר שיפריע את החגיגה!

ספר המתכונים שלי אמי וטלי מימון

צ'ורוס שושנים מפנק
צילום: יאמי וטלי מימון

למה באמת כדאי לכם: צ'ורוס שושנים

  • מתכון פשוט ביותר שכולם יכולים להכין בקלות ואפשר להכין ממש לפני ההגשה!
  • צ'ורוס כל כך טעימים וממכרים שתצטערו שלא הכנתם עד עכשיו!
  • ניתן להכין גם פרווה ולהגיש מתי שרוצים, גם לאחר ארוחה בשרית!
  • קינוח מדליק למראה שיגנוב את ההצגה וישאיר את הסופגניות והספינג' יתומים!

 

שורה תחתונה: כשקל, מהיר וטעים נפגשים מקבלים צ'ורוס מרשים שישגע את כל האורחים ויוסיף לחגיגה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

 

צ'ורוס שושנים מפנק

צ'ורוס שושנים מפנק

מתכון קל לקינוח עולמי קצת שונה, שחובה לנסות!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: יאמי וטלי מימון

ציוד

סיר טיגון
מיקסר
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם )
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • נרתיח בסיר את המים, החמאה, הסוכר ואת המלח עד שהכל נמס.
  • ואז נוסיף את הקמח ונערבב במהירות גבוהה עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה וחלק.
  • נמשיך בערבוב למשך כדקה ברגע שרואים שהבצק נהיה לגוש נוריד מהאש.
  • ונשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית למשך עוד דקה כדי לצנן את הבצק.
  • אחרי דקה מוסיפים ביצה אחת ונמשיך לערבב כחצי דקה ואז להוסיף את הביצה השניה ולערבב טוב טוב.
  • להעביר לשקית זילוף ומזלפים לתוך שמן עמוק ונגזור בעזרת מספריים את הגודל הרצוי.
  • נטגן עד שמזהיב ומקבל צבע יפה, סופגים משמן ומגלגלים בסוכר שערבבנו עם קינמון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: צ'ורוס שושנים

אפשר להשאיר את הבצק במקרר ולטגן לאחר כמה שעות?
אכן בהחלט.
למה נייר אפיה בטיגון?
עליו היא עושה את הצורה, וכדי שלא תהרס בהרמה אל תוך השמן.
את יכולה לצלם את הצנטר שהשתמשת בו? 
M1 ווילטון בבקשה תמונה פה.
יש תחליף לחמאה?
מזולה או נטורינה של שמרית.
איזה קמח רגיל/תופח השתמשת?
קמח רגיל.

 

צ'ורוס שושנים מפנק
צילום: יאמי וטלי מימון

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4.34 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements