Go Back
מתכון לחומוס ביתי

לטחון ולנגב: מתכון לחומוס ביתי מעולה ב-5 דקות

מתכון לחומוס ביתי שלא מתפשר על גרם של טעם ויענג אתכם עם חומוס עשיר וסמיך כמו בחומוסיות הכי טובות.
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: חנה אלקיים

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 קופסא חומוס של יכין ללא חומר משמר
  • כוס טחינה גולמית
  • ½ כוס מים קרים
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית שום גבישי

אופן ההכנה

  • נטחן במג'מיקס הכל עד למרקם חלק, נזליף שמן זית בהגשה. הערה: אם יוצא מרקם קשה אפשר להוסיף מעט מים
  • שימו לב, אם לא רוצים להשתמש בחומוס מקופסא אז הנה טיפ חשוב לקיצור זמן ההכנה של חומוס – השרו כמות גדולה של גרגרי חומוס (1/2-1 ק"ג) למשך לילה, אחר כך בשלו את החומוס במים והקפיאו לאחר הבישול תוך חלוקה למנות. החומוס נשמר במקפיא לחודשים וניתן להוציא מנה בכל פעם לפי הצורך
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.