| | | | | |

לחמניות מושלמת לשבת

מתכון ללחמניות רכות, אווריריות ומפנקות! מתכון מושלם גם לחלות של שבת!
בהשראת: מעיין בן אבו
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לחמניות

לחמניות רכות, אווריריות ומפנקות לשבת! מתכון קל ביותר ללחמניות מושלמות, שמתאים גם לחלות של שבת וישדרג כל ארוחה!

אין עונג שבת בלי חלה או לחמנייה טרייה, שאפשר לאכול עם סלטי השבת ולטבול ברוטב הטעים של הדג! זה פשוט חלק בלתי נפרד מהארוחה ואם כבר אוכלים לחם או לחמנייה, אז זה חייב להיות בהכנה בייתית איכותית!

אז קבלו את המתכון המושלם ללחמניות משגעות ביותר! מתכון קל שלא יפריע לכם את שאר ההכנות לשבת, אבל בהחלט יוסיף לכם איכות לכל סוף השבוע! לחמניות כל כך טעימות, שגם הילדים ישמחו לקחת לארוחת הבוקר במסגרות ולהתפנק!

ספר המתכונים של מעיין בן אבו

 

לחמניות
צילום: מעיין בן אבו

למה באמת כדאי לכם: לחמניות

    • לחמ‎ניות רכות, אווריריות, טעימות ומפנקות יותר מכל מאפייה!
    • מתכון קל ביותר שכולם יכולים להכין ותמיד יוצא מושלם!
    • מתכון מושלם גם להכנות חלות לשבת, שישדרגו את ארוחת ערב שבת!
    • ניתן להכין בכל צורה שמתשחשק ויש גם סרטון הכנה לדוגמה!

שורה תחתונה: אם כבר לחם בשבת, אז רק מהסוג שמכינים בבית ובאהבה! מתכון מושלם לחמניות מפנקות בבאמת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

 

לחמניות

לחמניות מושלמת לשבת

מתכון ללחמניות רכות, אווריריות ומפנקות! מתכון מושלם גם לחלות של שבת!
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: מעיין בן אבו

ציוד

כוס חד פעמית של שתייה קרה

המצרכים

  • 2 קילו קמח (של israeliot_flour)
  • 4 כפות שמרים
  • 7 כפות סוכר
  • 1 ליטר מים (פחות או יותר תלוי בקמח שמשתמשים ובספיגה של המים.)
  • 1 כוס שמן
  • 2 כפות מלח

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר מתחילים ללוש את הקמח שמרים סוכר ולאט לאט מתחילים להוסיף מים בהדרגה עד שמתחיל להתגבש בצק מוסיפים את הכוס שמן וממשיכים ללוש.
  • מוסיפים את המלח ולשים במהירות נמוכה למשך 8 דקות. צריך להתקבל בצק רק וגמשי אך לא דביק.
  • מורידים את הבצק למשטח לשים מעט עם ידיים משומנות ומעבירים להתפחה בקערה משומנת קלות.
  • אחרי התפחה ראשונה מורידים אוויר ומתפיחים שוב .
  • אחרי התפחה שנייה מחלקים כדורים ל־175 גרם ופותחים כל כדור בעזרת מערוך לצורה אובלית ומגלגלים לרצועות ויוצרים צורה. ?
  • מתפיחים את הלחמניות עוד כ-30 דקות או עד שמכפילים את גודלם ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום 200 מעלות למשך 16 דקות או עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:
לחמניות
צילום: מעיין בן אבו

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


מקור: Maayan Ben Abu

Similar Posts

4.25 from 4 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements