| | |

עוגת קוקוס שוקולד וקפה ללא מיקסר

שילוב טעמים נדיר ומיוחד
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
עוגת קוקוס שוקולד וקפה

לשבת מבורכת וטעימה, מכינים עוגה סופר מושלמת זו, ומפתיעים את כל המשפחה בכל ביס מענגת מחדש!

קבלו מתכון לעוגת קוקוס שוקולד וקפה בחושה ומשגעת שמכינים ללא מיקסר בכלום זמן, לקבלת שילוב טעמים נדיר שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו.

עוגה קלילה והכי פשוטה להכנה שתמיד תדאג לקשט לכם את היום במתיקות מדהימה. ביס אחד ואתם מוכרים לעוד ועוד!

מתכון באדיבות: ישראלה אזולאי

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

 

עוגת קוקוס שוקולד וקפה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת קוקוס שוקולד וקפה

עוגת קוקוס שוקולד וקפה ללא מיקסר

שילוב טעמים נדיר ומיוחד
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 ביצים L
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח תופח
  • כוס קוקוס
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות מים
  • 1 כפית אבקת נס קפה (גדושה)

לצבע

  • 1 כף אבקת נס קפה

לקישוט

  • אבקת סוכר (לפי העין)

אופן ההכנה

  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
  • בקערה למיקרו שמים את ה-50 גרם שוקולד, 3 כפות מים, כפית גדושה נס קפה ונחמם כ-30 שניות. נערבב לקבלת קרם חלק.
  • בקערה עם מטרפה ידנית נטרוף את הביצים וסוכר, ואז נוסיף את השמן ומיץ תפוזים ונערבב. ץץץלבסוף את הקוקוס וקמח תופח מנופה ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נחלק‚’ את התערובת ל-2 קערות.
  • בקערה אחת נוסיף את השוקולד שהמסנו במיקרו ונערבב. לקערה השניה נוסיף כף נס קפה ונערבב.
  • נשמן את התבנית ונשפוך קודם את בלילת השוקולד ומעל את בלילת הקפה (לא לשיש)
  • נכניס לאפייה עד שקיסם יוצא יבש בערך 35-40 דקות. נצנן ונפדר באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


מה חושבים על: עוגת קוקוס

עוגת קוקוס שוקולד וקפה
סיוון זרור: "שמתי את הבהיר ואז הכהה בטעות אבל עדיין יצא מושלם!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת קוקוס – ישראלה אזולאי

Similar Posts

2 Comments

  1. לא ברור כמות הנס קפה במצרכים (כפית) אל מול אופן ההכנה…
    באופן ההכנה פעמיים נדרש להוסיף נס קפה, בהתחלה כפית ולאחר מכן עוד כף…

    1. היי שירן, יש בתחילת המתכון כפית שמערבבים ביחד עם המים, ואז צובעים את חצי הבלילה השני עם כף נס קפה אחת. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?