| |

סלט סלק אדום חי מתוק

סלט סלק אדום חי מתוק, עסיסי, בריא, צבעוני ומרהיב ביופיו!
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
סלט סלק אדום, סלט סלק משגע

סלט סלק חי – מה זה הדבר המהמם, היפה והמגרה הזה, שיפאר כל שולחן בצבעוניות חגיגית מרהיבה ובריאה במיוחד?

אה… זה קל – סלט סלק אדום חי מתוק ומהמם, הכי הכי קל להכנה, הכי הכי בריא ועסיסי, והכי מושלם כתוספת מבורכת לכל ארוחה כבדה.

אדום של סלק מרהיב, כתום עז של גזר בריא וירוק מהפנט של כוסברה אקזוטית – ויש לכם סלט סלק משגע שהוא לא פחות ממושלם בתיבול מיוחד בטירוף ושילוב טעמים שלא שוכחים כל כך מהר…

סלט סלק חי
צילום: צביה אורן

למה באמת כדאי לכם: סלט סלק אדום

 

  • צבעוניות מרהיבה, ירקות עשירים בוויטמינים ותיבול מיוחד
  • תוספת מהממת, מנה ראשונה נפלאה בטעמים עזים ובלתי נשכחים
  • נראה כל כך מושקע, אבל כל כך קל להכנה

שורה תחתונה: כל ביס – בריאות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? 

סלט סלק אדום, סלט סלק משגע

סלט סלק אדום חי מתוק

סלט סלק אדום חי מתוק, עסיסי, בריא, צבעוני ומרהיב ביופיו!
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 2 גזרים (קלופים)
  • 2 סלקים (בינונים קלופים)

לרוטב:

  • מיץ לימון סחוט (מלימון אחד)
  • 1 כפית חרדל דיז׳ון
  • 1 כפית מלח ורוד הימלאיה (שטוחה )
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית סילאן
  • 3-4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • עם הקולפן חותכים את הסלק והגזרים לרצועות דקות (ג׳וליאנים), ומניחים את הגזר בנפרד, ואת הסלק בנפרד.
  • כדי שהסלק לא יצבע את הגזר יש להכניס את הג׳וליאנים של הסלק החי לתוך קערה עם מים קרים ולחכות 15 דקות עד שכל הצבע יוצא ומתייצב.
  • מסננים היטב ללא טיפת מים, ואז מעבירים לצלחת של הגזר ומערבבים.
  • לשקשק היטב את כל חומרי הרוטב ולזלף על הסלט. לקשט בכמה עלי פטרוזליה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מתכון לסלט סלק
צילום: צביה אורן

רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

  1. וואו נשמע טעים ביותר ובלי נדר ננסה
    ותודה על הטיפ של השריית סלק במים קרים להורדת צבע אף פעם לא ידעתי איך אפשר לעשות שלא יצבע את שאר הירקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?