|

מתכון צ׳ימיצ׳ורי ביתי מנצח

מתכון מושלם לצ'ימיצ'ורי ביתי, עם המון ירוקים, תיבול מדוייק ובריאות. מתכון קל ומהיר להכנה, מרענן ומתאים כתוספת לכמעט כל דבר. מלך המתכונים אשר אהוב על כולם!
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4.50 על ידי 14 דירוגים
צ'ימיצ'ורי ביתי
כשפורים מתקרב ורוצים להפתיע עם משלוח מנות מחוץ לקופסא, למה לא להכין את המטעמים הכי טעימים שיש, סלטים אישיים, מטבלים וכל טוב?
 
הנה לכם מתכון מנצח של צ׳ימיצ׳ורי ביתי, שמתאים ומוסיף לכל ארוחה, כל מטבל וכל משלוח מנות מחוץ לקופסא.
קבלו את המתכון עם הרבה הרבה ירוק, תיבול טעים ומדוייק ומטבל מושלם ברמות.
 
 

ספר המתכונים של פרח גבסו

צ׳ימיצ׳ורי ביתי
קרדיט: פרח גבסו

למה באמת כדאי לכם: צ׳ימיצ׳ורי

  • מלא ירוק ובריאות : צ׳ימיצ׳ורי הוא אולי נחשב כרוטב או מטבל, אך עשיר בהמון ירוקים בריאים ומזינים במיוחד.
  • קל מהיר להכנה: לא יותר מרבע שעה!
  • מוסיף לכל דבר : מושלם כמטבל, כתוספת וכסלטון/ ממרח עם כמעט כל דבר.
  • מלך המטבלים : אהוב על כולם, ומתאים להכל!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

צ'ימיצ'ורי ביתי

מתכון צ׳ימיצ׳ורי ביתי מנצח

מתכון מושלם לצ'ימיצ'ורי ביתי, עם המון ירוקים, תיבול מדוייק ובריאות. מתכון קל ומהיר להכנה, מרענן ומתאים כתוספת לכמעט כל דבר. מלך המתכונים אשר אהוב על כולם!
ציון 4.50 על ידי 14 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
סה״כ זמן: 15 minutes
סוג: תוספות
באדיבות: פרח גבסו

המצרכים

  • 2 חבילות פטרוזיליה נקיה ויבשה
  • בצל סגול גדול
  • ½1 ראשי שום קלופים
  • 2 פלפלים חריפים
  • פלפל שטה
  • 2 גמבות אדומות
  • ½ לימון (מיץ מחצי לימון)
  • כף מלח
  • שמן לפי הצורך

אופן ההכנה

  • מכינים את כל המצרכים חתוכים גס ומכניסים למעבד מזון.
  • טוחנים היטב ומוסיפים בפולסים
  • שמן עד למרקם הרצוי
  • *ככל שנוסיף שמן המרקם יהיה סמיך יותר..
  • אחרי הטחינה מוסיפים לימון ומלח לפי הטעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: צ׳ימיצ׳ורי

מה זה פלפל שטה?

פלפל שטה זה פלפל חריף בצבע אדום ונמכר כיבש

מדוע ככל שמוסיפים שמן זה סמיך יותר?

שמן מסמיך רטבים ומטבלים ככל שנוסיף שמן המטבל יהיה יותר סמיך

לכמה זמן אפשר לשמור את במקרר? 

עד שבועיים.

האם הכוונה לשמן רגיל או לשמן זית ? 

תמיד מומלץ שמן זית אך אפשר גם וגם.


 
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

"חיפשתי המון זמן מתכון מנצח לצימיצורי"
אורנה טל
גולשת בפייסבוק

"תודה על מתכוני המטבלים ממש טעימים המון הערכה ואהבה"
מירית כהאן
גולשת בפייסבוק

 

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמות. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פרח גבסו
מוזמנים לעקוב בקבוצתה במטבח עם פרח  
 

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?