Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
סלט טורקי ביתי
מתכון קל לסלט טורקי טעים במיוחד, שמשדרג כל ארוחה וביס! טעים יותר מהקנוי.
ציון
4.39
על ידי
18
דירוגים
באדיבות:
כרמית דהאן
ציוד
מידה: כוס מדידה אוניברסלית (240 מ"ל)
המצרכים
▢
1
בצל גדול
( קצוץ דק)
▢
4
עגבניות
(קלופות קצוצות דק)
▢
1
גמבה
( גדולה קצוצה דק)
▢
3
שיני שום
(כתושות)
▢
2
קופסאות
רסק עגבניות
(קטנות)
▢
¼
כוס
מים
▢
מעט
כוסברה
(קצוצה)
▢
מעט
פטרוזליה
(קצוצה)
▢
4
כפות
שמן
(לטיגון)
▢
¼
כוס
מים
▢
1
כף
סוכר
▢
1
כף
כמון
(גדושה)
▢
1
כף
אריסה
▢
2
כפות
פפריקה מתוקה
▢
1
כפית
מלח
▢
1/2
לימון
(סחוט)
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת רחבה, מוסיפים עגבניות, גמבה ושום ומבשלים חמש דקות בחום גבוה.
מוסיפים בצל ומאדים במשך חמש דקות נוספות.
מוסיפים רסק עגבניות ומים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים סוכר, כמון, אריסה, פפריקה, מלח ולימו מערבבים. טועמים ומתקנים תיבול לפי צורך.
מורידים מהאש, מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה ומצננים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.