| | | | | | | | | | | |

חצילים מטוגנים שלא סופגים שמן

חצילים מטוגנים משגעים! מכינים, מטגנים ומקפיאים ואז חימום בתנור כמו חדש.. והכי חשוב לא צריך להשרות את החציל!
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.22 על ידי 41 דירוגים

חצילים מטוגנים שלא סופגים שמן! מתכון לחצילים מטוגנים משגעים ובריאים יותר, מהסוג שלא יצא לכם לטעום וכל רגע שתמתינו – חבל!

אוהבי החצילים יעידו שחצילים מטוגנים זה אחד המאכלים הממכרים שיש, הרבה מהם גם לא מרבים לאכול אותם בגלל שהם סופגים שמן ולפעמים יש תחושה שאוכלים יותר שמן מחציל. אז לא עוד! יש לנו מתכון של חצילים מטוגנים בפירורי לחם, שלא סופגים שמן!

מתכון שמכינים בקלות ובמהירות, והסוד הוא הקמח – חצילים מטוגנים בקמח , ביצה ופירורי לחם, כשהקמח בעצם חוסם את השמן מלהגיע לחציל ובכך החצילם לא סופגים שמן בכלל! אין מה לומר, אם הפסקתם לאכול חציל מטוגן בגלל השמן, זה הזמן לחזור ליהנות מהמעדן הזה ובגדול!

ספר המתכונים של מלי מאירוב

 

חצילים מטוגנים
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: חצילים מטוגנים מתכון

    • כל כך טעימים שאפשר לאכול אותם כמו פיצוחים ולא לשים לב שאכלנו!
    • מתכון פשוט ומהיר להכנה שכל אחד יכול להכין בקלות רבה!
    • החצילים לא סופגים שמן ולכן הם גרסה בריאה יותר מכל חציל מטוגן שיש!
    • מושלם להגשה בתור מנת פתיחה, סתם נשנוש או לשלב בין סלטי ארוחת השבת!

שורה תחתונה: אם נמנעתם עד עכשיו מלאכול חציל מטוגן בגלל השמן, עם המתכון הזה החציל המטוגן חוזר אל חייכם ובגדול!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חצילים מטוגנים שלא סופגים שמן

חצילים מטוגנים משגעים! מכינים, מטגנים ומקפיאים ואז חימום בתנור כמו חדש.. והכי חשוב לא צריך להשרות את החציל!
ציון 4.22 על ידי 41 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • חצילים
  • 2 ביצים
  • קמח
  • פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • ½ כפית קטשופ
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • פורסים חציל לעיגולים.
  • מכינים 3 קערות: קערה אחת עם קמח, קערה שניה עם 2 ביצים, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור וקטשופ. קערה שלישית עם פירורי לחם.
  • טובלים בקמח, מנערים, טובלים בביצים ואז בפירורי לחם.
  • מטגנים בשמן עמוק ומעבירים לרשת, אם מזהיב מהר להנמיך להבה, ואז כשמתקרר מקפיאים בקופסא ומחממים בתנור. כמו חדש!

הערות וטיפים

מטרת הקמח היא סגירה ואז לא נספג שמן.. מטרת השמן העמוק זה לקריספיות ואי ספיגת שמן.. לא צריך להשרות את החציל.. אפשר לוותר על אבקת המרק וקצת יותר מלח.. ואפשר להוסיף שן שום כתושה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חצילים מטוגנים

יאמי. אם איזה עוד ירקות אפשר?
זוקיני קישוא.
אם חובה לשים את הקטשופ?
לא.
חייב להקפיא?
לא.
זה לא הופך את זה למושי? רכרוכי משהו?
לא.
חצילים מטוגנים
צילום: מלי מאירוב

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

    1. היי סנדרה,
      השכבה של הקמח היא דקה לעומת העובי ויכולת הספיגה של החציל. מדובר בכמות שמן קטנה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements