Go Back
חזה עוף במחבת

חזה עוף בנוסח אסייתי

מתכון לחזה עוף בנוסח אסייתי עם תפוחי אדמה. ארוחה מלאה ומפנקת לכל המשפחה.
ציון 4.23 על ידי 27 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 500 גרם רצועות חזה עוף
  • תפוחי אדמה (חתוכים לקוביות)
  • שמן בישול
  • ½ כוס קורנפלור
  • ½ כוס צ'ילי מתוק
  • 1 כף דבש
  • 1 כף סויה
  • 2 כפות טריאקי
  • 1 כפית פפריקה
  • ¼ כוס מים
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שומשום
  • בצל ירוק מעל

אופן ההכנה

  • מטגנים קוביות תפוחי אדמה בשמן, בסיר רחב ומוציאים לצד.
  • באותו סיר מוסיפים רבע כוס שמן.
  • מערבבים בקערה קורנפלור עם טיפה מלח ופלפל שחור וטובלים את רצועות חזה העוף.
  • מעבירים למחבת ומערבבים במשך כמה דקות עד שהצבע משתנה ללבן.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה, מנמיכים את חום הבישול, ומוסיפים צ'ילי מתוק, דבש, סויה, טריאקי, כפית מלח, פפריקה, מים, 2 מיץ לימון ומבשלים עד שהכל מתקרמל.
  • מגישים עם שומשום ובצל ירוק מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.