סלט אבוקדו מושלם לכל המכורים (גוואקמולי)
סלט אבוקדו גוואקמולי מושלם עם טורטיות פריכות לניגוב, מנה מדליקה וטעימה להגשה באירוח!
עונת האבוקדו כאן ומי שלא ינצל אותה, היא תברח לו מהר! לא יודעת מה איתכם, אבל אני יכולה לחיות על אבוקדו. אבוקדו זה אחד המאכלים הבריאים והטעימים שיש ואני יכולה לאכול אותו בכל צורה. למעשה, כל סלט עם אבוקדו יעשה את העבודה.
קבלו מתכון לסלט אבוקדו, סלט אבוקדו ועגבניות, עשיר, מטריף ומשגע חושים לכל אוהבי האבוקדו! מתכון שמכינים בקלות וסוגר לכם ארוחת נשנוש מגניבה ויוצאת דופן לזמני אירוח!
למה באמת כדאי לכם: סלט אבוקדו
- סלט אבוקדו מתכון קל ביותר שמכינים בכלום זמן וטורפים אפילו בפחות!
- אבוקדו הוא פרי עונתי ומי שלא ינצל את העונה, יפסיד!
- לאבוקדו ערכים תזונתיים גבוהים במיוחד וכל ביס ממנו שווה בריאות!
- מתכון פשוט מאוד להכנה ויש גם סרטון עזר למי שרוצה!
שורה תחתונה: אוהבים אבוקדו ומחכים לעונה בכל פעם? זה הזמן וזה המתכון ליהנות מהאבוקדו כראוי!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
@liatgolan10 ♬ In Your Eyes – The Weeknd
המצרכים
- 2 אבוקדו
- 1 בצל סגול
- 2 עגבניות
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- לימון (לפי הטעם)
- 2 טורטיות
- אבקת שום
- תבלין גריל
אופן ההכנה
- חותכים את האבוקדו ומוציאים את הקליפה ואז מועכים.
- קוצצים בצל סגול ועגבניות ומוסיפים אותם לאבוקדו, ואז מתבלים במלח, פלפל שחור, וכמה טיפות לימון, ומערבבים היטב.
- חותכים את הטורטיות בצורת משולשים (כמו בסרטון), ושמים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה המרוסס במעט שמן.
- מפזרים מעל מלח, אבקת שום, ותבלין גריל, ואז מכניסים לתנור להשחמה.
- מגישים לצד הסלט אבוקדו.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו סלט טעים ומרענן שמוסיף שלמות מענגת לכל שולחן ארוחה.
עוד מתכונים מעניינים באתר