טבעות בצל פריכות ללא טיגון (סרטון)
עם מוצרלה מפתיעה ומענגת בפנים

מחפשים רעיון יצירתי לנשנוש צהריים נדיר שכל הילדים והמבוגרים יאהבו? אז טבעות של בצל מושלמות אלה הן בול בשבילכם!
קבלו מתכון לטבעות בצל פריכות ומטריפות המקבלות מרקם קראנצ'י וחלומי ללא טיגון כלל, ומשודרגות במוצרלה מפתיעה ומענגת בפנים שפשוט נמסה בפה.
מעדן קל להכנה, בריא ללא טיגון, וטעים שכל המשפחה תתאהב בו במהירות. עם כל כך סיבות להכנה אין מצב שאתם לא רצים למטבח להכין מיד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

המצרכים
- רצועות בצל
- 1 ביצה
- גבינת מוצרלה או צהובה
- קמח
- מלח ופלפל לפי הטעם
- פירורי תירס לציפוי
- שמן זית
אופן ההכנה
- חותכים את הבצל לרצועות בצורת טבעות.
- מסדרים בתוך רצועות הבצל חתיכות גבינת מוצרלה או גבינה צהובה, ואז מסדרים עוד רצועת בצל בפנים כך שהגבינה תהיה בין שני הטבעות.
- טובלים בקמח ואז בביצה, ואז בפירורי התירס לציפוי.
- מסדרים בתבנית תנור ומפזרים מעט שמן זית.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך 15 דקות.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
טבעות בצל פריכות
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: טבעות בצל פריכות – ורד ג'ייקובס. גם באינסטגרם!