|

מטבוחה מהירה חריפה צלויה בתנור

סלט מטבוחה אורגינל מהמטבח המרוקאי. סלט טעים שמכינים בקלות מטורפת!
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.45 על ידי 36 דירוגים
מתכון למטבוחה

סלט מטבוחה מרוקאי אורגינל! הסלט המרוקאי הכי אהוב במטבח חוזר בטוויסט חדש, שיחסוך לכם זמן הכנה וישדרג לכם את הטעם ברמות!

כולם יודעים שזה לוקח זמן להכין אותו ודורש הרבה סבלנות יש כאלה שמוותרים על ההכנה שלה רק בגלל זה, אז דאגנו לכם למתכון שישבור את כל החוקים ויעזור להכין את המתכון המטריף הזה בפחות מחצי זמן!

מתכון למטבוחה קל שלא ישאיר לכם מקום לתירוצים שלא להכין! מתכון שמכינים בקלות עם טעם משגע שיהיה הסלט המוביל בארוחת השבת ולא תוכלו לעמוד בפיתוי מלחסל אותו לצד חלה טרייה.

ספר המתכונים של אריאלה גולדמן

 

מטבוחה מתכון, מתכון למטבוחה, מטבוחה מהירה, מטבוחה חריפה
צילום: אריאלה גולדמן

למה באמת כדאי לכם: מטבוחה מהירה

  • מתכון קל ממה שמצפים שמשנה את כל חוקי המטבח!
  • מתכון לסלט אורגינל מהמטבח המרוקאי!
  • סלט עשיר וטעים שיש שישדרג כל ארוחה וביס!
  • מתכון שיגרום לכם להפסיק לקנות בחנויות!

 

שורה תחתונה: מי שאמר שאין קיצורי דרך לסלט אמיתי, לא מכיר את המתכון הזה! חובה לנסות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון למטבוחה

מטבוחה מהירה חריפה צלויה בתנור

סלט מטבוחה אורגינל מהמטבח המרוקאי. סלט טעים שמכינים בקלות מטורפת!
ציון 4.45 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

ציוד

סיר/מחבת

המצרכים

  • 8 עגבניות (גדולות ועסיסיות חתוכות לקוביות קטנות)
  • 8 שיני שום (חצויות)
  • 2 פלפל ירוק חריף (טרי, פרוס)
  • ½ גמבה (חתוכה לקוביות)
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף פפריקה
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • מחממים שליש כוס שמן בסיר או במחבת חסיני אש.
  • מוסיפים את הסיר את העגבניות, שום, פלפל ירוק, וגמבה, ומטגנים ללא מכסה על להבה גדולה למשך 10 דקות בערך עד שהעגבניות רכות.
  • נתבל בכף סוכר, כף פפריקה, ומלח לפי הטעם.
  • נערבב ונבשל לעוד 5 דקות.
  • נעביר לתנור (ללא מכסה) שחומם מראש ל-190 מעלות, תכנית אפייה רגילה, ללא כיסוי, ונצלה עד למרקם ריבה וצמצום נוזלים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מטבוחה חריפה

אפשר לדעת כמה זמן בערך בתנור לצלות?
הצלייה מהירה כי על חום גבוה. העגבניות מפרישות מיצים ובזמן הצלייה חשוב לצמצם נוזלים. את תראי שהמרקם הפך זהוב כמעט מקורמל ואז היא מוכנה. אין צורך לערבב.
האם מקלפים את העגבניות, והאם צולים את הפלפלים האדומים ומקלפים?
לא מסירים קליפה לא מהעגבניות ולא מהפלפלים. הקליפה נמסה בזמן הצלייה בתנור.

 


הבמה כולה שלכם:
מטבוחה מתכון, מתכון למטבוחה, מטבוחה מהירה, מטבוחה חריפה
צילום: אורלי פורמישר

"יצא טעים!"
אורלי פורמישר


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון למטבוחה

אין טעים ומפנק מהמטבח המרוקאי – מסכימים? קבלו קורס מזורז איך לבשל כמו סבתא מרוקאית

עוד מתכונים מעניינים באתר

 בא לכם עוד? עשרות מתכונים מרוקאים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: מטבוחה מתכון מאת אריאלה גולדמן

Similar Posts

4 Comments

    1. היי מירב,
      למטבוחה יש הרבה מאוד גרסאות שונות, אין מתכון אחד נכון, ולכן אנחנו נותנים במה באתר שלנו לכמה שיותר מתכונים 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements