| | |

עוגיות שיבולת שועל בריאות לילדים

שנת הלימודים בפתח, ואתם במתח? הכינו כבר עכשיו עוגיות שיבולת שועל בריאות לילדים בניחוח קינמון משכר שיפנקו אותם בארוחת בוקר קלילה בטעם עשיר וקריספי
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.25 על ידי 12 דירוגים
עוגיות שיבולת שועל

שנת הלימודים בפתח, ואתם במתח? תהיה שביתה? השנה תתחיל כרגיל? לא משנה מה יקרה ב-1.9 – הכינו כבר עכשיו עוגיות שיבולת שועל בריאות לילדים בניחוח קינמון מהמם שילוו אותם לבית ספר או לגן, ואתכם לאוניברסיטה או לעבודה בטעמים מופלאים, רכים ומלאי אנרגיה…

הן מכילות רכיבים איכותיים במיוחד, דגנים מלאים ושומנים בריאים, והן מהוות פיתרון מושלם לארוחת בוקר קלילה שאפשר לתת לילדים בבוקר לפני המסגרות או להפסקת עשר קלה במהלך היום.

הן יספקו אנרגיה זמינה, יהוו תחליף מצויין לחטיפי אנרגיה מעובדים, ויציפו את הפה בטעם עשיר וקריספי עם ארומת קינמון מהממת

ספר המתכונים של עידית מרום

עוגיות שיבולת שועל
צילום: עידית מרום


למה באמת כדאי לכם: עוגיות שיבולת שועל

 

  • טעם עשיר וקריספי עם ארומת קינמון מהממת
  • פיתרון מושלם לארוחת בוקר קלילה לילדים או להפסקת עשר במהלך היום
  • תחליף מצויין לחטיפי אנרגיה מעובדים

שורה תחתונה: תדאגו שתהיה לכם צנצנת כזאת על השיש ממש לפני ה-1 בספטמבר

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל בריאות לילדים

שנת הלימודים בפתח, ואתם במתח? הכינו כבר עכשיו עוגיות שיבולת שועל בריאות לילדים בניחוח קינמון משכר שיפנקו אותם בארוחת בוקר קלילה בטעם עשיר וקריספי
ציון 4.25 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 1 כוס שיבולת שועל דקה
  • 1 כוס שיבולת שועל עבה
  • ¾ כוס קמח כוסמין מלא
  • ½ כוס סוכר קוקוס
  • 1 כוס תוספות לבחירה: אגוזים קצוצים /שבבי שקדים/פקאנים/שומשום/חמוציות
  • 1 כף קינמון
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • ½ כוס שמן קוקוס מומס
  • כוס טחינה גולמית
  • ¼ כוס סילאן
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • לערבב היטב את כל המצרכים היבשים ולהוסיף את כל השאר, ללוש היטב את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
  • בידיים רטובות ליצור כדורים ולפחוס לעוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • להכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפיה של 12-14 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
  • להמתין לקירור מלא ולאחסן בקופסא אטומה עד שבוע.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות שיבולת שועל
צילום: עידית מרום

שאלות נפוצות: 

יש חשיבות לסוגי השיבולת שועל –  דקה/ עבה?
במקרה הזה יש חשיבות כיוון שהשילוב יחד עם שיבולת שועל דקה נותן מרקם יותר עדין לעוגייה.
מה אפשר לשים במקום שמן קוקוס?
אין תחליף לשמן קוקוס כי הוא מתקשה לאחר הקירור וזה מה שנותן לעוגיות את המרקם הפריך

הבמה כולם שלכם:

יצאו טעימות מאד?

אתי בזוקה פרץ

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

4.25 from 12 votes (12 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements