Advertisements
| |

מדריך מלא לפחזניות שלא נופלות

מושלמות, פריכות, ויפהפיות עם מלית מפנקת
בהשראת: סילביה פינוקים מהמטבח שלי
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
פחזניות
Advertisements
אם גם לכם נמאס מפחזניות שאף פעם לא מצליחות ותמיד נופלות, הגיע הזמן להשתדרג עם המתכון האולטימטיבי לעוגות מדהימות אלה!
קבלו את המדריך המלא לפחזניות שלא נופלות ותמיד יוצאות מושלמות, פריכות, ויפהפיות שמשלימים במלית עננית ורכה של קרם וניל מפנק במיוחד.
לא נרתעים מהתמונות, ומכינים קינוחים אלה בקלי קלות עם מתכון ברור ומסודר שמבטיח תמיד תוצאות מושלמות. אז יאללה למטבח!

מתכון באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ספר המתכונים של סילביה פינוקים מהמטבח שלי

פחזניות

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פחזניות

מדריך מלא לפחזניות שלא נופלות

מושלמות, פריכות, ויפהפיות עם מלית מפנקת
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
Advertisements

המצרכים

  • 2 כוסות מים רותחים
  • 200 גרם חמאה (לפרווה להשתמש במחמאה)
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 6 - 8 ביצים (תלוי בגודל הביצה)
  • לציפוי לפני האפיה :
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 שקית אבקת סוכר
  • לקרם וניל:
  • 4 מיכלי שמנת מתוקה (אפשר צמחי)
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר
Advertisements

אופן ההכנה

  • להכנת פחזניות - בסיר מעל אש גלויה מוסיפים מים, סוכר, וחמאה יחד, ומערבבים היטב עד שהחמאה נמסה.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים מהר מהר עם כף עץ, עד שהקמח נעלם והבצק מתנתק מדפנות הסיר.
  • מעבדים עוד כמה שניות ואז מורידים מהאש. מעבדים עוד כדקה כדי לעזור לבצק לאבד מהנוזלים שלו.
  • מעבירים לקערת המיקסר ומצננים במקרר את התערובת כ-10 דקות.
  • משתמשים במיקסר עם וו גיטרה, ומתחילים להפעיל. מוסיפים ביצה ומתחילים לעבד. להוסיף כל פעם ביצה אחת, ולעבד כמה שניות לאיחוד.
  • כשנגיע לביצה השישית חייבים לבצע את בדיקת הבצק! ניקח מעט מהבצק בין 2 האצבעות אגודל והאצבע, ונמתח את הבצק, אם רואים שהוא נמתח, זהו הבצק מוכן!
  • מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב או
  • בעזרת 2 כפיות משומנות מעט בעזרת כפית אחת ניקח מעט מהתערובת ועם הכפית השניה נוריד את התערובת לתבנית. יש לשמור מרחק בין פחזנית לפחזנית כי הן מתנפחות.
  • נמרח את הפחזניה בביצה טרופה, נפזר מעל אבקת סוכר, ונכניס לאפייה על 190 מעלות בתכנית טורבו ל-10 דקות ראשונות ולאחר מכן מורידים ל-170 מעלות טורבו לעוד 15-20 דקות, עד שהן משחימות.
  • אסור בהחלט לפתוח את דלת התנור עד שהפחזניות לא תפוחות ושחומות
  • מוציאים ומצננים
  • להכנת קרם וניל - מקציפים את הכל יחד במיקסר עם וו הקצפה, עד לקבלת קצף יציב. ממלאים את הפחזניות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: פחזניות שלא נופלות 

למי שאין מיקסר עם וו לישה מה אפשר לעשות?
אפשר לעשות במיקסר הידני ב-וו הקצפה גם.

מה חושבים על: פחזניות שלא נופלות

פחזניות
בת חן ניסים: "לפעם הראשונה אני מאוד מרוצה מהפחזניות שלי!"
פחזניות
עפרה ביטון: "אחד המתכונים שבחיי ראיתי אין אכזבות ממנו מושלם"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

מקור:פחזניות – סילביה פינוקים מהמטבח שלי

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements